| Puricel_Laurentiu_1997 a întrebat:

Salut,am si eu o problema...am o iubita de 11 luni, dar tatal ei nu ma place, zice ca e prea frumoasa pentru mine..noi ne intelegem bine... dar tatal ei ii spune sa ma lase. bunicasa la fel. si nu stiu ce sa fac. ea vrea sa se desparta de mine,, ca zice ca la vara nu o sa mai putem sa ne vedem si nu stiu ce. nu stiu ce sa mai fac. eu tin la ea enorm. si ea la fel. dar spune ca nu o sa putem sa ne vedem. ce sa ii spun? ce sa mai fac? eu am 18 ani.si ea are 17. nu stiu ce sa mai fac sad

4 răspunsuri:
| MrsVamp a răspuns:

Spune-i exact ce simti, cantareste-ti cuvintele, si ai grija la cum reactionezi, daca nu va mai vrea sa continuie relatia in ciuda argumentelor tale si a eforturilor pe care le faci pentru ca voi sa fiti impreuna, eu zic sa-i dai drmul.
Stii vorba aia "Daca iubesti pe cineva lasa-l sa plece, daca te iubeste, va veni inapoi".
Totusi, daca ea tine la tine, nu te va lasa balta, se va gandi la tine din orice colt al lumii, asta inseamna sa tii la cineva cu adevarat.
Succes!

| Puricel_Laurentiu_1997 explică (pentru MrsVamp):

Ii spun mereu ce simt, doar ca tatal ei ii interzice mereu sa vorbeasca cu mine. nu zic de vazut. asta iese din calcul. zice ca lui nu ii place de mine. nu stiu ce sa mai zic. el zice ca nu e de maritat, ca eu nu sunt de ea, ca sunt urat, ca ea e prea frumoasa pentru mine. nu beau nu fumez nu ma droghez. si unchiso zice ca sunt aurolac... nu stiu ce sa mai fac.

| MrsVamp a răspuns (pentru Puricel_Laurentiu_1997):

Cu tatal ei ai avut ocazia vreodata sa vorbesti fata in fata?

| Iary_Alexutza_1998 a răspuns:

Daca tineti unul la altul sa stiti ca iubirea voastra e mai presus de orice si va rezista in ciuda tutror... aveti incredere unul in altul,