Nu stiu ce sa zic, din cate inteleg esti o persoana agresiva....eu cand ma enervez tac si inghit, dupa ce raman singur incep sa alerg, ma relaxeaza...incearca si u ceva ce te linisteste
Si eu am trecut prin astea si era mai rau pentru ca toti erau impotriva mea si nu era vorba numai de prieten sau cea mai buna prietena a mea. Nu trebuie sa recurgi la taieturii sau altceva pentru ca te ranestii pe tine insutii, de ce sa suferii tu? altora nu le pasa si se bucura vazandu-te asa. Nici sa recurgii la violenta nu e o solutie, pur si simplu spune tot ce ai pe suflet, nervii pot fii calmatii in alte feluri de exemplu poti parasii conversatia revenind mai tarziu dupa ce te-ai calmat. Nu stiu daca esti fata sau baiat dar daca e prietena ta sau o simpla prietena o poti parasii, unele persoane ne fac mai rau, daca e vorba de dragoste atunci e complicat, poti discuta cu ea sau sa cautii alta pentru ca exista o mie de persoane ce ne pot intelege cu adevarat in lumea asta.In legatura cu nervii poti practica un sport pentru ai stapanii ex. karate sau daca au ajuns o problema nu-ti fie rusine sa apelezii la un terapeut sau phiholog, ei iti vor spune ce trebuie sa faci cu aceasta problema. Mult noroc si nu uita ca a te ranii pe tine insutii sau pe altii nu este un raspuns!
Pai,nu te mai droga si lasa-te de fete.In fata ei te tai? Esti cretin.Ti-am zis, nu te mai droga.
Ok asta e putin ciudat dar nu trebuie sa te apuci sa te tai ca iti faci singur rau. eu cand ma enervez(se intampla a suppararii de des pentru ca stau in banca cu cel mai cretin baiat din clasa, pentru ca numa eu il pot calma, is pe a 8-a eu 1.55 el 1.70, sa vezi ce bine arata fugarit cu un scaun prin clasa)oricum eu ca sa nu ma,, dezlantui" cand am nervi rup orice imi sta in cale, urlu cat ma tin plamanii sau imi dau drumu la o melodie hard rock la maxim in casti si imi trece. sunt multe metode de ati descatca nervii fara sa te ranesti. deci bafta!
Fa rost de un pistol si data viitoare cand te enervezi dai direct cu capu in glont si nu o sa te mai tai niciodata funda?...ai probleme serioase si vorbesc serios ar trebui sa mori. ...ai putea fi periculos in lumea asta