| IPanterã a întrebat:

Am si eu o problema care persista tocmai din copilarie, clasele 1-7 rusinos abia reuseam sa imi fac prieteni, am ajuns si la liceu intr-un final, eram la fel ca in generala nimic schimbat, am terminat si asta, acum am 22 ani, sunt in Japonia, locuiesc aici, numai ca e o problema. Imi plac fetele, si cand spun asta ma refer la relatii, dar nu sunt genul de persoana sa ma arunc, astazi de exemplu eram la soramea la bar. Era si fratimiu, e cam nebun de multe ori am incercat sa-l copiez, adica a venit o japoneza, si mi-a zis el creca de 50 ori sa ma dau la ea, dar imi era rusine sa fac pas-ul asta. Uneori chiar ma gandesc sa fac o schimbare, sa ma schimb in o alta persoana mai distractiv fara rusine, fara multe altele, dar nu stiu cum sa incep sa fac schimbarea asta... Help dau funda.

Răspuns Câştigător
| MentalHolocaust a răspuns:

Pai ai putea sa te apuci de voluntariat sa stii ca te dezvolta foarte mult, De exemplu poti trece peste teama asta sau rusinea mai bine zi de a vorbi cu oameni si cumva poti invata tu singura cum sa actionezi in anumite situatii.Sau ai putea sa te apuci de un sport ca si sportul iti da in mare parte incredere in tine(am patit:inot).Si in plus trebuie sa treci peste aceasta rusine pentru ca emotiile trec la un moment dat. Good luck

1 răspuns:
| Ara997 a răspuns:

Ca sa abordezi o japoneza trebuie sa -i cunosti in primul rand cultura. eu te felicit ca nu te arunci cu gatul inainte ca inecatul.
japonezii sunt fini ca oameni la ei un zambet poate insemna enorm, daca tipa iti va raspunde la un simplu zimbet, esti pe drumul cel bun... decat distractiv si fals, mai bine serios si "vero". bafta!