Solutia cea mai simpla ii sa-i rupi picioarele...adica ce cioara aia va pune pe voi la respect? bine acum trebuie sa tinem cont ca si daca te ei de rrom mai repede scapi de dracu decat el
Pai solutia ce-a mai simpla ar fi sa te muti, daca nu poti urma antrenamente de auto-aparare, karate judo box, kick boxing etc... poti sa iti cumperi un baston telescopic ca acesta : http://www.military-shop.ro/Autoaparare/Bastoane/ Bafta
Esti un mare *** my friend si eu fac box si sala si asa fac numai la ratati.Ia incearca sa vorbesti cu el odata serios Spune-i ca ai o dorinta apasatoare sa devii cineva important sa nu mai fi mistocarit Spune-i cu mana pe inima ca vrei sa fi ca el si ai sa vezi ca o sa fiti cei mai buni prieteni pana la 30 de ani ha hahah
NoName sincer esti un mare ratat daca erai si u la liceul care eram eu pun pariu ca nici nu mai ieseai afara din cls te bat de te pisi pe tine cu tot cu boxu tau mie imi ie frica sa dau in el findca liceu meu este langa blocul de rrom.si nu numa mie la toti. daca nu era blocu ii rupeam picioarele asa ca taci mai bine, ca se vede ca esti un mare cocalar.