| onlyforme a întrebat:

Salut am si eu o problema care suna cam asa:Sunt in clasa a 11 si am liceu langa un bloc de frumosi(Tzigani)in fine. E in scoala un smecher (tzigan desigur)si se da mare pnm da in toti parca el e sefu.Nu ai ce zice face box, trage la sala
si mereu cand ma intalnesc cu el imi cere cate ceva ba sa ii dau ceva ba sa ii fac rost de ceva pnm, cand ma mai intalnesc cu el ba da ca un prost cu pumnu in umar, in piept e cu un an mai mic ca mine dar no eu nu fac box, nu trag la sala.si mi-e frica sa dau in el ca dupa aia stiu ca nu mai plec de acolo de aia nimeni nu da in el fac cam 10 minute pana acasa.Si acum cand mai e o luna si ceva pana la inceputul scolii nu-s ce sa fac mereu incerc sa ma feresc de el cand ma vede striga dupa mine ca daca nu vin la el ma bate etc.Incerc sa nu il bag in seama dar e mai rau nu stiu ce sa fac aveti idee? Vine seara prin parc pe la blocul meu nu-s am o dorinta asa de apasatoare sa ies cu o bata sa il bat sa ii rup mainile si picioarele dar nu pot ce sa fac? Sunt speriat nu am ce zice inainte era varumeo in liceu nu imi era frica dar acum numa de ala mi-e frica atata ce sa fac?

Răspuns Câştigător
| CandyHearts a răspuns:

Solutia cea mai simpla ii sa-i rupi picioarele...adica ce cioara aia va pune pe voi la respect? bine acum trebuie sa tinem cont ca si daca te ei de rrom mai repede scapi de dracu decat el

3 răspunsuri:
| Nam a răspuns:

Pai solutia ce-a mai simpla ar fi sa te muti, daca nu poti urma antrenamente de auto-aparare, karate judo box, kick boxing etc... poti sa iti cumperi un baston telescopic ca acesta : http://www.military-shop.ro/Autoaparare/Bastoane/ Bafta

| Narfundo a răspuns:

Esti un mare *** my friendhappy si eu fac box si salatongue si asa fac numai la ratati.Ia incearca sa vorbesti cu el odata seriostongue Spune-i ca ai o dorinta apasatoare sa devii cineva important sa nu mai fi mistocarithappy Spune-i cu mana pe inima ca vrei sa fi ca el si ai sa vezi ca o sa fiti cei mai buni prieteni pana la 30 de ani ha hahah

| onlyforme explică:

NoName sincer esti un mare ratat daca erai si u la liceul care eram eu pun pariu ca nici nu mai ieseai afara din cls te bat de te pisi pe tine cu tot cu boxu tau mie imi ie frica sa dau in el findca liceu meu este langa blocul de rrom.si nu numa mie la toti. daca nu era blocu ii rupeam picioarele asa ca taci mai bine, ca se vede ca esti un mare cocalar.