| RoxiRoxana78 a întrebat:

Salut,am si eu o problema cred ca e des intalnita.La acoala colegii fac batjocra de mine spunandu-mi gotica sau emo-gotica pentru faptul ca ma imbrac in negru si am stilul emo.Fac cantece batjocuritoare pe seama mea si striga dupa mine Sunt mai retrasa si ma imbrac asa deoarece imi place.Mi se potriveste cred eu.Ce replici as putea sa le dau ca sa ma lase in pace? Va rog ajutati-ma.Am 15 ani.Am uitat sa mentionez mai sus.
Dau funda :*

4 răspunsuri:
| pufulescu a răspuns:

Poti sa le spui sa isi vada de manelele lor si de idolul Salam, dar mi-e sa nu te ia la bataie.
Gaseste pe cineva cu aceleasi gusturi vestimentare ca tine si petreceti mai mult timp impreuna, nu o sa iti mai stea gandul la batjocura prostilor de la tine din clasa.

| Cristina13579 a răspuns:

Găsește pe cineva care să se potrivească cu tine, sau spune-i unui adult, unui parinte. Poate te va ajuta.

| Cristina13579 a răspuns:

Eu cred că ei sunt geloși pe tine deoarece tu ai curajul să te îmbraci cum iți place, iar ei nu.

| alexandrafhfzsgn a răspuns:

Cred ca ar trebui sa vorbesti cu dirigintele/a sau daca nu te ajuta, baga-te intr-o gasca in care sa fie oamenii ca tine si stai cu ei.Nu poti inchide gura lumii..ai putea sa vi cu cineva sa ii bati dar nu e o solutie chiar eficienta. Vorbeste cu parintii, prietenii. oricine te-ar putea ajuta.