anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am si eu o problema! De ceva timp, colegii mei de la scoala, tot isi bat joc de mine, despre sora mea tot felul de prostii si nu stiu ce sa fac, eu le-am spus sa termine, dar nu vor. La diriginta nu vreau sa le spun ca dupa aia o sa zica ca sunt las si numai imi ramane decat un singur lucru... dar nu vreau sa ii bat ce sa fac?

Răspuns Câştigător
| Ana_7904 a răspuns:

Cel mai bine este sa ii ignori pentru ca daca o sa vada ca nu ii bagi in seama si nu te enervezi o sa te lase in pace si o sa caute pe altcineva de care sa isi bata joc....asa sunt ei le place sa enerveze oamenii, lasa-i in pace nu le da satisfactie.

5 răspunsuri:
| AtateaConditii a răspuns:

Sa le raspunzi cu aceeasi moneda. Daca te injura, injura-i, daca fac glume pe seama ta fa si tu cu defectele pe care le au fizic sau moral.Sau taci si suferi sperand ca, candva o sa se opreasca.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Va multumesc la toti pentru sfat!

| i86e2 a răspuns:

Ignora-i. Ei vor sa ii bagi in seama si daca nu primesc ce vor o vor lasa balta. Daca l-ai lua pe unul la bataie, probabil te-ai alege cu probleme la scoala si in cele din urma banuiesc ca ti-o iei inapoi de la ceilalti. Totusi, daca te loveste careva, calculezi situatia si faci ce poti, ce crezi ca e mai bine.

| nicolaiebalaie a răspuns:

Nu ii mai baga in sema si o sa termine.
Ei de fapt asteapta ca tu sa reactionez la vorbele lor, ai sa vezi ca daca nu mai reactionezi la cele spuse de ei o sa ternime cu aceste insulte.

| Modiana a răspuns:

Cu bataia nu rezolvi nimic niciodata...un om inteligent poate rezolva problema si prin vorbe..eu te-as sfatui sa vorbesti cu diriginta si in cel mai rau caz cu directorul scolii, asa sigur ar inceta cu prostiile.