| Jokers666 a întrebat:

Salut! Am si eu o problema de ceva vreme, mai severă. Simt niște emotii puternice în mine, de exemplu la mine e problema când interacționez în zona mea cu un grup de persoane și în acel moment acele persoane ma privesc și simt o emoție, imi bate inima și transpir. Simt ca nu ma simt în pielea mea și mai întâmpin aceste emotii și de exemplu în locuri cu multe persoane:cafenele, spitale, etc și na eu de fel am mai umblat prin lume, prin afara prin străinătate dar nu aveam asa emotii și nu pot zice ca nu vorbesc cu lumea și sunt de fel o persoana sociabilă. Vreau sa ma ajute cineva, vreau un răspuns serios!

5 răspunsuri:
| dullcat a răspuns:

Buna.Chiar daca vorbesti cu lumea si te consideri o persoana sociabila, cred ca ce simti tu are legatura cu anxietatea sociala. In general daca nu te simti bine in grupuri, simti ca nu esti ascultat si nu contezi, nu ti se ofera spatiu si ceilalti se baga peste tine etc, are treaba cu stima de sine si faptul ca parintii nu ti-au ascultat nevoile in copilarie.De aceea cand in sfarsit ti se acorda,, microfonul" nu stii cum sa te afirmi si treci prin toate aceste emotii, care cel putin fata de apropiati nu sunt normale, ei fiind primii cu care ar trebui sa te simti in largul tau.

Deci nu ar strica sa mergi la un psiholog sa afli cauza, ca apoi sa o tratezi.Atentie, e o diferenta enorma intre psiholog si psihiatru.

| Jokers666 explică (pentru dullcat):

Și alta varianta in afara de psiholog nu mai este gen sa primesc niște sfaturi sa scap de treaba asta

| dullcat a răspuns (pentru Jokers666):

Poti asculta materiale video de pe Youtube si incerca sa pui in aplicare.

Vezi si tu, poate ca de fapt la tine e alta situatie, nu ce am spus eu mai sus.E nevoie de introspectie ca sa te cunosti.

https://www.youtube.com/results?search_query=anxietate+sociala

Poti cauta orice dupa cuvinte cheie in searchbar.Succes.

| RAY a răspuns (pentru Jokers666):

Ma descri pe mine, eu am luat serlift vreo 2 ani si mi-a trecut, nu am facut pshianaliza ca sedinta e 50 euro ora

| Jokers666 explică (pentru RAY):

Ma poți ajuta sa scap de probleme asta