| Jokers666 a întrebat:

Salut! Am și eu o problema, deci am avut un cont de Facebook și nu știu ce naibi li s-a părut suspect la contul meu, habar n-am, un motiv stupid și ori mi l-a șters ori mi l-a dezactivat și problema e ca eu am avut mai multe conturi de jocuri unde eu am bagat bani în ele și gen acum eu nu mai ma pot conecta ca nu mai am facebookul ala.Cine ma poate ajuta sa rezolv treaba asta ca e păcat sa o las asa? Dau funda

4 răspunsuri:
| dullcat a răspuns:

Buna.Cel mai probabil ti-a fost raportat contul de care spui la inceput.Incearca sa iti schimbi alegerea si sa faci altceva mai util cu banii, caci nu mai poti recupera respectivele conturi.Citeste regulamentul Facebook, e destul si sa faci comentarii rasiste sau jignitoare ca sa te trezesti ulterior cu ban.

| Jokers666 explică (pentru dullcat):

Dar nu pot sa recuperez cumva contul ca na pana in ziua de azi nu am înțeles motivul banului gen un motiv aiurea după mine ca nu am făcut total ceva rau

| dullcat a răspuns (pentru Jokers666):

Vezi ce scrie pe aici, dar nu cred
https://flip.ro/......vat-spart/

| Jokers666 explică (pentru dullcat):

Dar acum când îmi caut contul meu de Facebook în bara de search nu il găsesc de loc cel mai probabil o fi șters contul ăștia de la Facebook