| Alex13i1i3 a întrebat:

Salut,am si eu o problemabig grineci eu din 2016 iulie-iunie(nu stiu exact)tin minte ca tata a luat un joc, dupa am stat si am jucat jocul acela timp de mai bine de 2 ani intruna(bine am facut si pauze,am dormit, mancat, mers la scoala)bun si eu nu m-am putut opri juca jocul.La un moment dat toti prietenii au intrebat de mn..In fine de la 13 ani am inceput sa ma mansturbez(chiar si de 3 ori pe zi).Bun si cum am ajuns? Ei bine am ajuns sa fiu un ciudat...mda..multi colegi m-au facut nebun din cauza comportamentului meu ciudat(cum ar fi:ma uitam ciudat, cand ma intreba cineva ciudat ma balbaiam si pur si simplu nu stiam ce sa zic)da...deci am ajuns un ciudat si jumatate,deci nu stiu ce s-a intamplat cu mine,nici nu mai salut pe strada oamenii, sunt trist si suparat mereu, cand ma uit la un film de actiune 18+ nu pot (inainte le adoram si acum nu stiu simt ca e prea violent),M-as duce cu prietenii afara dar mi-e frica cum vor reactiona,cum ar fi"ba de ce nu ai fost afara de atata timp". Deci nu stiu si lumea asta mi se pare ireala, parca traiesc pe alta lume, nu stiu..tot ce vad parca e ireal..am urechile infundate mereu. oare asa e in adolescenta? Va roog ajutor, am nevoie de mare ajutor!(Dau funda)????????

Răspuns Câştigător
| gratargratar a răspuns:

Ti-a slabit sistemul nervos din cauza masturbarii. Se intampla des si am auzit de multe ori acelasi scenariu.
1. Nu te mai masturba.
2. Fa un sport
Restul o sa vina de la sine.

3 răspunsuri:
| MihaiNicu23 a răspuns:

Iesi afara la prieteni ca e cel mai bine.

| sofisis a răspuns:

E posibil sa fii putin prea atras in lumea virtuala ...iesi cu prietenii. O sa fie poate putin greu la inceput dar usor, usor o sa iti revii.

| Alex13i1i3 explică:

Mersi mult pentru raspunsuri, ma ajuta mult!