Buna! Cum se poarta ea cu tine? Daca frumos inseamna ca tine la tine! Daca sta mult prin preajma ta iar te place si din cate zici tu ca si ea te-a placut poate ca inca o face dar nu o face prea mult sa astepte dai de inteles ca si tu o placi si fa tu primul pas invit-o in parc sau la un suc sa mai vorbiti! daca iti e de folos funda te rog!
Pai vorbeste cu ea...aratai u in felul tau ca inca o placi cerei o intalnire iesiti si voi sa va plimbatiii zambestei frumos fii dulce cu ea gingas o fata vrea sa vada ca iti pasa ca esti dulce si detreaba cu ea vb cu ea si fii tu nu incerca sa fii cineva cine nu estii:X:X sper sa ai noroc la ea daca mai vrei sa te ajut cautama pe private sau la emiitzzy :*:*:*
Pai sincer paprerea me aar fi sa te duci sh s-o intrebi tu personal sau eventual iti rogi un prieten sa o faca daca tie iti e rusine :d asta e doar paprerea mea uh faci km vrei
funda?
Eu zic ca ar trebui sa-i spui ca o plaki.pe mess,undeva unde sa fiti numai voi doi, poate raspunsul ei va fi afirmativ, iar daca nu.stai linistit.sunt multe fete in lumea asta...
Dar daca nu-i spui poate ti-o fura altul
Bafta!
Cred ca am putea fi buni prieteni =) am aceeasi problema... doar ca dupa un timp era la mine ne simteam bine ma sarutase de 2 ori si in ziua urmatoare mi-a spus ca nu poate tine la mine ca la un iubit (sunt cel mai bun prieten - baiat al ei ). SFATUL MEU : Fii apropiat ei si ajut-o la greu, asculta-i supararile, arata ca-ti pasa de ea. sa n-o dai in bara ca mine daca vrei sa mai vorbim baga id : evil_sparroww pe y mess si mai vorbim cred ca avem ce.
Mai intai incearca sa te apropii de ea mai mult ca niciodata si dupa aia dupa ce probabil o sa-ti dai seama daca te place sau nu si intreab-o daca vrea sa fie cu tine.bafta c:
Salut! cel mai bine este sa-i spui ce simti pentru ea inainte de a fi prea tarziu. daca ei i`a placut de tine acum 3 luni se poate sa te mai placa si acum, sunt sanse mari:d e pacat sa tii in tine sentimentele astea frumoase doar pentru ca nu stii sigur daca ii mai place de tine:d poate ii place dar nu iti arata si nu ai cum sa-ti dai seama.crede`ma si mie imi place de un coleg si nu`si da seama pentru ca nu i-am aratat niciodata mai ales acum ca cred ca ii place de alta.doar ca uneori cred ca trebuie sa fie prost sa nu vada cum ma uit la el de frumos deci fi atent la gesturile fetei poarta`te frumos cu ea, si spune`i ce simti! poate iese ceva frumosbafta!