| Alexandruuu3 a întrebat:

Salut am si eu o problema defiecare data cand iese de o bataie incep sa ma onrosesc la fata si sa imi tremure mainile as putea sa zic ca ma panichez.De exemplu azi sa luat unu de mine, mai mic decat mine cu un cap si avea 40 kilograme cu o palma las fi terminat dar tot am aceasta problema ca ezit sa lovesc PLZ ajutati-ma NU VREAU SA INCEP SA FIU DE RASUL LICEULUI.

Răspuns Câştigător
| Zenithf a răspuns:

Nu-i vorba de frica, este pur si simplu o descarcare hormonala, "adrenalin rush". In generala am avut un coleg care ma privea cam de sus, pana am avut si eu o descarcare de asta, m-am luat de harta cu el si am ajuns de ne-am tavalit un pic prin sala de clasa. Ce sa-ti spun, ca m-o privit cu alti ochi de atuncea... laughing
Nu te retine, cand este rost de-o paruiala da si tu, dar ar fi bine sa incerci sa-ti pastrezi cumpatul, cum zici tu, sa nu dai prea tare ca-l nenorocesti pe celalalt. thinking
Invata sa lovesti asa, sa-i plesneasca la ala obrazul, dar sa nu se dea de-a berbeleacul, asa o lovitura ca si cu elasticul, nici nu va stii ce s-a intamplat cu el.winking

7 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Stiu situatia ta cand vine vorba de o bataie in corpul tau intra o frica si nu poti sa ai acel curaj de a face fata, trebuie sa eviti aceste cazuri si daca cineva vrea sa se bata cu tine fugi ca e mai bine asa chiar daca rad nu-i baga in seama cas prosti.

| mikilooooooooo a răspuns:

Ma baietasule... ce varsta ai!?
ma gandesc ca ai cam 13 ani maxim.
In viitor de la 15 ani in sus, ai sa vezi ca ai nevoie sa fi si dur cu unele persoane ca sa nu fi luat peste picior de oricine, sa fi si dulce ca sa fii respectat de cei aproapiati de tine.
incearca sa fi mai tare dar nu cand sunt fete pe langa tine pentru ca este posibil sa te intimidezi si sa spui prosti.
fi dur ca esti barbat, nu e nevoie sa fugi de un pusti de 1. 40 sau ceva de gen. ai sa vezi [ sper sa nu ] cand dai ochii cu alti 2/2 ala e motiv sa fugi. dar nu merita pentru o frica sa fii luat de prost.
fi tare ca inca e frageda varsta ta.
bafta! si ai grija

| Alexandruuu3 explică:

Am 15 ani

| Alexandruuu3 explică:

Ma rog sunt 2 tipi care se iau de mine cu o palma i-as termina eu am facut si sala asa ca mi-am format muschi cat de cat. Da parca tot mie frica.Cand sa luat de mine, m-a luat de gat faza la care puteam sa-i dau un pumn, eu doar l-am impins si am continuat sa merg.Halal barbat mai sunt si eu

| Zenithf a răspuns:

Hmm, si inca ceva, nu astepta sa se lege ei de tine, sa te faca sa-ti pierzi cumpatul, eu zic ca asa, cand treci pe langa unul din ei, sa-i aplici una, sa ii pui pe jar.

| Alexandruuu3 explică:

O sa fac cum ati zis idea mai era si ca atunci cand ma enervez imi mierd controlul total si sunt in stare de orice. Ori cum va multumesc de raspunsuri site asta TPU e foarte tare.

| Zenithf a răspuns:

Aaaa, ai auzit poate de termenul "preemtive strike", nu stiu exact daca se scrie asa, dar ideea este ca nu trebuie sa astepti atacul inamicului, in conditiile determinate de el, ci sa il fortezi sa lupte in conditiile alese de tine, la asta ma gandeam cand iti scriam sa-i pui pe jar. Cand ii ploua asa din senin, nu vor mai stii ce sa faca, sa stea in garda tot timpul si vor pierde initiativa in favoarea ta.