O să-ți zic probabil cel mai bun sfat pe care îl poți primi dar înainte de toate gândește-te că
Ai 20 de ani, ești major, poți munci, ai spus că vrei un cazan sau ceva..deci te interesează mai mult sa ai o mașină a ta
Îți zic sa faci așa, daca poți acum mai taie din mâncare a care este prea multa și intitula, renunță la vicii. băutură, țigări..las-o mai moale macar.și până la vară o sa aduni niste bani..nu pentru o mașină dar o sa ai un venit de început.iar după aia când vine vara te angajezi. dacă știi unde să cauți poti câștiga și 3000 de lei.așa la 20 de ani.îți recomand în construcții.îți rupi spatele 3 luni dar la toamna când revii la facultate îți poți cumpăra o mașină..nu BMW dar te asigur că un Golf 4 tot găsești. poți găsi și la 5000 de lei. poate nu va fi in cea mai buna stare dar daca la motor și piese sta bine..prin interior mai investești tu cu timpul.
Deci cam asta ar fi. dacă lucrezi îți poți cumpăra un Golf 4 foarte ușor
Spun că e masina potrivită pentru tine pentru că nu e scumpă și e buna
Cel mai bun sfat este sa muncesti la vara si sa iti iei propria masina, si incet, incet sa iti strângi bagajul. Te-a tras o data in teapa la faza cu masina, vrei si a doua oara?
O sa te tina in lesa inca 20 de ani, asa ca. pleaca si fa-ti viata
Cred ca a venit momentul sa parasesc cuibul adica incep sa simt ca sunt putin controlat, nu imi place sa cred asta despre ea dar in felul asta voi ajunge la emisiuni stil Nora pentru mama la 40 de ani
Am prieteni care si-au rupt carca o vara dar pe urma aveau A4 2009 frumos, adica cred ca la vara spre asta o sa ma orientez chit ca e greu se plateste destul de bine.
Brodare,decizia e în mâinile tale.
Poți să-ți iei Mercedes de 30.000 de euro dar ai grija după.
Tu banii ii câștigi dar știi ce urmează?
O să fii student și nu vei mai avea atâtea bani in timpul anului,,scolar", la acea mașină vei avea Impozite de platit, ITP.și cu cât e maisina mai scumpă cu atât vor crește aceste taxe
Ai asigurare, ai multe chestii de platit
Eu nu îți recomand să-ți iei ceva foarte scump, un golf mergea dar daca crezi că vei putea face rost de bani pentru taxe și impozite atunci poți să-ți iei.