| Crainstorm20 a întrebat:

Am si eu o problema. Eu sunt baiat si adesea sunt foarte stresat(anxios) :/, chiar fara motiv. Faza este ca eu gandesc foarte mult. Eu cred ca este din cauza scolii deoarece mereu am fost asa din cauza colegilor care se luau de mine in generala si de cat de multa ingrijorare aveam asupra notelor. Acum eu sunt la liceu si tampenia asta de anxietate nu ma lasa sa ma concentrez :// Aveti voi o solutie?

P.S: Cand e stiu ca am avut unele atacuri : adica imi puneam mana la ceafa de parca voiam sa ma strang de gat, alte ori mi s-a intamplat sa plang. Vreau doar raspunsuri serioase de preferabil de la persoane care au/ sau au scapat de aceasta problema!

Răspuns Câştigător
| RagnarokR a răspuns:

Ar trebui sa iti pese mai putin de ceilalti si mai mult de tine. tu raspunzi de viitorul tau, nu ei.
mergi la psiholog, mergi la biserica si mai cauta si ajutorul lui Dumnezeu, ca totusi El exista, in caz ca nu stiai.

cred ca esti prea stresat. relaxeaza-te. asta inseamna un singur lucru, ca nu esti potrivit pentru o viata stresanta de presedinte. ok. acum traieste.ti viata si ocupa.te de viitorul si fericirea ta, in primul rand, nu a altora.

si tu ai gura sa le dai replici taioase. mai cerceteazza. daca ai chef si timp, studiaza psihologia miscarilor corpului, manipularea prin cuvinte, tonalitate, etc. te poti impune prin multe chestii, verbale sau paraverbale. mai studiaza si tu putin.

| Crainstorm20 explică (pentru RagnarokR):

Multumesc, eu cred ca sunt stresat din cauza scolii/colegilor. Din cauza ca nu ma pot adapta cu cei de varsta mea si faptul ca se luau constant de mine. Poate este un fel de trauma.Ai dreptate ar fi bine sa caut ajutorul unui psiholog bun am aflat ca anxietatea se dezvolta (asa e si la mine) cand eram mult mai mic eram mai putin stresat. Ai funda big grin

| RagnarokR a răspuns (pentru Crainstorm20):

Imi pare bine ca te.am putut ajuta
numai bine

4 răspunsuri:
| OfataOricare a răspuns:

Si mie mi se intampla ( sunt fata ). Cand eram in clasa a 7-a / a8-a eram si agresiva pentru ca se lua cate un baiat de mine si dupa pentru a-mi ascunde teama si lacrimile incepeam sa dau si sareau si ceilalti baieti de parca eu eram un leu in cusca si ei ma sicanau. Nici nu pot sa ma concentrez si stau cu stes la note. si cand simt ca nu mai pot fug singura intr-un loc si ma fac cat mai mica cu putinta. Eu inca nu am gasit o solutie, am incercat sa ma calmez, dar nu prea functioneaza. Cauta cauza problemei si incearca sa o neutralizezi ( daca e o cearta incearca sa te impaci, etc ).

| Crainstorm20 explică (pentru OfataOricare):

Da asa e si in cazul meu :/ Pacat, imi pare rau de tine si eu am trecut tot la fel ca tine ca se luau ceilalti de mine chiar si notele ma afectau acum de note nu imi mai pasa ://