| AnoNymOuSS11 a întrebat:

Am si eu o problema in legatura cu viata asta. Nu pot sa imi gasesc niste prieteni de care sa fiu mai apropiat. Incerc sa fiu cat mai sociabil, prietenos, dragut, am si anumite hobby-uri, fac sport, insa in timpul meu liber de fiecare data ma trezesc stand la PC-ul meu si pierzand timp pretios care nu mai poate fi recuperat. Nu mai vreau sa fiu 'lonely', chiar nu vrea nimeni sa vorbeasca cu mine, e o problema legata de mine sau de ceilalti?

4 răspunsuri:
| Adry05 a răspuns:

Si eu sunt ceva de genul, comunic cu foarte multa lume, am multe cunostinte dar doar cativa prieteni/apropiati, pur si simplu nu esti tipologia care se imprieteneste cu toti, concentreaza-te sa contruiesti prietenii cu cei cu care te intelegi cel mai bine, scrie-le mai des, dar fara sa fii prea sacaitor, cheama-i sa iesiti si din astea, n-are cum sa nu-ti faci macar un prieten.

| OldSoul a răspuns:

Problema ta e mai simpla decat pare.
Daca vrei sa cunosti persoane, sa-ti faci prieteni, trebuie sa profiti de oprotunitati, dar daca tu stai in spatele calculatorului, pierzi oportunitati, deci aici e problema, trebuie sa incerci sa iesi in lume si sa initializezi conversatii cu persoanele cu care crezi ca ai putea lega o prietenie.

| AnoNymOuSS11 explică:

Critici, sfaturi sunt bine venite.

| Anabela777 a răspuns:

Probabil problemele vin din ambele parti. Ei poate au deja pe cineva apropiat pe care nu l-ar inlocui si probabil acel cineva ii face sa nu-si mai doreasca inca o persoana de care sa se apropie. Sau poate pur si simplu nu au lucruri in comun cu tine. Sau tu incerci sa te apropri de persoanele gresite. Si ca sa te fac sa intelegi o sa-ti dau un exemplu, in clasa a 9-a voiam sa ma apropri de grupul de fete fitoase cand eu n-aveam nimic in comun cu ele, in afara de mine mai era o fata baietoasa in clasa, distanta, dura si ciudata ce nu se baga niciodata cu nimeni in seama, nu voiam la inceput sa ma imprietenesc cu ea, dar ceva m-a facut sa ma bag in seama cu dansa si am ajuns prietene la catarama si inca suntem. Mai poti incearca sa intri in mediuri noi, alatura-te unor cluburi legate de hobby-urile tale, unde vei intalni oameni noi cu aceleasi pasiuni ca ale tale.