| 0m3d a întrebat:

Salut,
Am si eu o problema, la mine in clasa exista numeroase bisericute, clasa fiind impartita in 3 randuri. Prima bisericuta este cea "pitzi"(locul unde barfele si fitele sunt la ele acasa), alcatuita din 6 fete si un baiat apoi ar fi bisericuta tocilarilor (alcatuita din 2 baieti si o fata izolata in ultima banca) -acestea pe randul din mijloc, de asemenea aici gasim si cei 4 cocalari (subiectul zilnic femei, tigari, sex, bautura si mistouri) apoi in dreapta (pe randul de la usa) avem fetele "adolescentine" cu subiecte diferite decat "pitzi", ca de exemplu muzica, filme, carti (cea mai numeroasa cu vreo 5 fete si 4 baieti)

Unii mai migreaza din "cocalari" in "pitzi" (la baieti ma refer) dar niciodata inspre cele "adolescentine" (unde subiectul discutat este neinteresant). Eu stau in prima banca de la geam, deci undeva intre pitzi si tocilari, eu nu ader nici unui grup, desi ma uit uneori in pauze cum apar grupulete si incerc cat de cat sa le unesc prin mine, adica vorbesc de exemplu cu "adolescentinele" apoi cu "cocalarii", dar nu merge, uneori sunt chiar luat in ras pentru treaba asta, apar comentarii gen "uite la fraierul ala, vorbeste cu tocilarul ala, haha ce prost"

Si cam asa sta treaba la mine in clasa, diriga incearca si ea "unirea" dar nimic, face o excursie merg doar "pitzi si cocalarii" ceilalti se dau la o parte, se merge la teatru, vin tocilarii si "adolescentinele", pitzi se dau la o parte si tot asa, pur si simplu nu se poate.

Eu sincer m-am saturat de comentarii de la profi gen " uitati aia din clasa Y merg toti in excursii, participa toti la actiuni de voluntariat, invata toti cand este de invatat, nu ca voi" Vreau sa fac ceva, nu stiu dar ceva trebuie facut (seful clasei noastre este o "pitzi" deci slabe sanse sa reusim "unirea", la votul de la inceputul anului de mentinere in functie eu m-am abtinut sa o revotez, de atunci si comentariile pe seama mea)

Voi ce sfaturi imi dati, cum sa procedez, ce sa fac, as vrea sa am o clasa unita.
P. S : Clasa a X-a

Funda

Răspuns Câştigător
| Nicoleta a răspuns:

E surprinzator cata rautate poate fi. eu nu ma prind inca: de ce e o rusine sa vorbesti cu un elev mai destept sau "tocilar" cum ii spui tu. Mi se pare o gandire mult prea puerila pentru o persoana in clasa a 10-a. E destul de urat ca inliceu sa ai o asemenea clasa.
Eu in gimnaziu, aveam o clasa la fel de destramata si niciodata nu s-a produs"marea unire", decat in ultima clasa de gimnaziu, dar nici atunci in totalitate.
O excursie nu poate schimba multe.Schimbarea trebuie sa vina de la voi, de la fiecare.Nu poate fi nici o unire cand grupurile"pitzi" si al "cocalarilor" refuza sa vorbeasca cu "tocilarii".

3 răspunsuri:
| traficanta a răspuns:

Ha n`ai ce sa le faci.Asa sunt si la mine damn, exact la fel

Daca asa au fost pana acum nu poti sa-i schimbi

Nici nu te obosi ca nu reusesti nimic...

Incearca sa fii tu macar aia normala si sa nu te pui la minte tuturor.gaseste-ti alti prieteni de la alte clase ca vezi ca nu merita osteneala

| MICHAel a răspuns:

Si eu am o clasa asemanatoare sunt putini mai imprastiati pe randul de la fereastra sunt cocalari si cand zic cocalari ma refer in adevaratul sens al cuvantului si prin comportament,, pe randul din mijloc jumatate sunt tocilari dar mai zaresti si cate un dobitoc prin ultima banca iar pe randul de la perete(acolo stau eu ) sunt oameni normali tin sa mentionez ca sunt si 2 pitzi, 2 dobitoci, o fata care nu isi gaseste identitatea laughing si un haladit iar printre acesti extraterestri ma aflu eu si colegul meu care suntem mai normali, sunt in clasa 8 si deabi astept sa scap de salbatici astia

| YourDailyApple a răspuns:

Asta va da la scoala sa invatati?