E surprinzator cata rautate poate fi. eu nu ma prind inca: de ce e o rusine sa vorbesti cu un elev mai destept sau "tocilar" cum ii spui tu. Mi se pare o gandire mult prea puerila pentru o persoana in clasa a 10-a. E destul de urat ca inliceu sa ai o asemenea clasa.
Eu in gimnaziu, aveam o clasa la fel de destramata si niciodata nu s-a produs"marea unire", decat in ultima clasa de gimnaziu, dar nici atunci in totalitate.
O excursie nu poate schimba multe.Schimbarea trebuie sa vina de la voi, de la fiecare.Nu poate fi nici o unire cand grupurile"pitzi" si al "cocalarilor" refuza sa vorbeasca cu "tocilarii".
Ha n`ai ce sa le faci.Asa sunt si la mine damn, exact la fel
Daca asa au fost pana acum nu poti sa-i schimbi
Nici nu te obosi ca nu reusesti nimic...
Incearca sa fii tu macar aia normala si sa nu te pui la minte tuturor.gaseste-ti alti prieteni de la alte clase ca vezi ca nu merita osteneala
Si eu am o clasa asemanatoare sunt putini mai imprastiati pe randul de la fereastra sunt cocalari si cand zic cocalari ma refer in adevaratul sens al cuvantului si prin comportament,, pe randul din mijloc jumatate sunt tocilari dar mai zaresti si cate un dobitoc prin ultima banca iar pe randul de la perete(acolo stau eu ) sunt oameni normali tin sa mentionez ca sunt si 2 pitzi, 2 dobitoci, o fata care nu isi gaseste identitatea si un haladit iar printre acesti extraterestri ma aflu eu si colegul meu care suntem mai normali, sunt in clasa 8 si deabi astept sa scap de salbatici astia
RainDrop întreabă:
12344fujbujh întreabă:
Idkrjek întreabă: