| An0nim033141 a întrebat:

Am si eu o problema legata de o fata. Am cunoscut-o recent la mine in oras si am iesit de cateva ori dar niciodata doar noi doi. Ne intelegeam bine dar am inceput sa o vad in fiecare seara cand inchid ochii si acum ma gandesc mereu la ea. Am aflat de la prietenele ei ca si ea ma place, dar nu stiu ce sa-i scriu. As vrea sa-i spun fata in fata, dar sunt plecat la mare toata saptamana si mi-e frica sa nu-si piarda interesul

Răspuns Câştigător
| BigFootColinde a răspuns:

Boy, vorbesti cu ea cat timp sunteti departe unul de celalalt, asa aiti mai dai seama si de ce-i poate capul, dupa vacanta ii scrii sa va vedeti, ii spui ca iti place de ea (nu uita sa folosesti si complimente), cel mai simplu.

5 răspunsuri:
| gabrielacrs99 a răspuns:

Ai putea sa fii deschis cu ea, ii spui ceea ce gandesti si ce simti intr-un mod romantic.
De exemplu :
Buna..., uite am ceva. Sa -ti. mărturisesc, ar fi fost ok sa fim. Fata in fața, dar am ales sa iti scriu. Pentru a nu te pierde cat timp eu sunt plecat la mare, poate ca tu.nu.simti nimic.pentru mine, dar eu am simtiti nevoia sa iti marturisesc ca te plac super mult (si vezi.tu ce mai.bagi ) sper ca ti-a fost de ajutor cel putin eu asa un.gen de baiat as aprecia. si daca mi-ar placea de el as incerca. Astept mesaj din partea ta sa imi spui daca a mers

| llleo a răspuns:

Îi scrii ce simți. Mai simplu de-atât nu se poate.

sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

De ce complici așa de tare o problemă simplă. Dacă te uită într-o săptămână înseamnă ca are memorie scurtă.
Apoi vorbești simplu cu ea, e și ea om ca tine.

| Sofer a răspuns:

Mai vorbesti cu ea. ii spui ca vrei sa va intalniti dupa ce vii de la mare.

| Andreeush a răspuns:

Spune-i ce simți, dacă te respinge asta e.
Măcar nu rămâi cu îndoiala.