| settler a întrebat:

Salut am si eu o problema. mie imi place enorm de mult de o fata si eu cand am intrebat-o pe ea daca ma place(stiu ca a fost o intrebare tampita) a zis ca intre si asa zice mereu cum pot sa ii cuceresc inima:X?

9 răspunsuri:
| monyk a răspuns:

Buna, bravo tie ca ai fost sincer si i-ai spus ce simti, nu e deloc o intrebare tampita, nicidecum, bine ai facut, e un pas bun ca ea a zis totusi ca `intre`, eu cred ca asta e mai degraba daaaaaaa, tu ai rabdare, poarta-te frumos cu ea, asa sunt fetele mai nehotarate uneori, dar odata ce ai ajuns la inima ei, greu mai iesi...hee hee...arata-i ca o placi, vb cu ea in continuare, fa ce ai de facut, nu renunta la ea, sper sa fie totul bine,kiss...
succes!

| criss:) a răspuns:

De ce sa fie tampita? ai facut ce ai simtzit... vorbeste cu ea, apar-o, dar nu o presa sau stresa... daca te chinui isi va da seama ca o placi multhappysucceshappy

| Viuvi a răspuns:

Pai...nu trebuie sa o stresezi, in primul rand!
Daca o stresezi, incet incet se va retrage!
Fii natural in prezenta ei, sa te cunoasca cu adevarat!
Comporta-te frumos cu ea, sa-i sari in ajutor cand are nevoie insa sa nu fii prea stresant!
Invit-o la un suc, la o plimbare, la un corn laughing si zii ca vreti sa va cunoasteti mai bine, poate ca iese ceva.
Atunci poate ca va incepe s ate placa mai tare!
Sa nu incepi cu vrajeli din astea :Nu am vazut niciodata o fata mai frumoasa, etc.
Poate ca asta simti insa ea va crede ca e vrajeala si mai bine lasa asta pe mai tarziu big grin
Ce sa-ti mai zis thinking
Incearca sa vezi ce-i place cel mai mult, intreab-o ce apreciaza la un baiat, vezi si tu daca va potriviti!
Impartasiti-va principiile vietii, discutii din astea, nu neaparat de iubire sa aveti!
Asa va puteti cunoaste mai bine!
Poate ca etimida, zii ca si tu esti si ca ti-ai facut curaj si asa sa faca si ea, zii ca nu o mananci, decat din privirihee hee
hmm, cam atat thinking
Sper sa mearga
big hug
Te-am pupat!

pe. s. E mai bine ca i-ai zis ca o placi, decat sa tii in tine!
Fetele apreciaza sinceritatea la un baiat!

| SweethearT a răspuns:

Pai, daca a zis intre inseamna ca mai ai putin pana sa zica ca te place :X. Da-te mai mult pe langa ea, zambeste-i, mai ia-o in brate. dar nu prea mult sa nu i se urce la cap si sa se saturetongue.

Si nu mai aspeta, intrab-o daca vrea sa fie cu tine iar in cazul in care zice "nu", nu renunta, fa-o sa vrea ea sa fie cu tu. Cel putin pe mine asa m-a cucerit baiatul laughing.

Sper ca te-am ajutat.:*:* daca e timida nu conteaza, ca doar inima are si eatongue.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Bunahappy. pai in primul' rand fetele rasp km intotdeauna sa pentru ca vor sa vada cum reactionatihappy. Crede'ma, sunt neam de Cupidonlaughing. Revenind. incearca sa te apropii mai mult de ea, sa vb'iti mai mult la telefon, prin mesaje, intereseaza'te de hobby'urile ei, chestiile care ii plac, sh fi alaturi de ea cand are nevoie, sh CEL MAI IMPOARTANT... daca stai cu ea s zicem vreo 4 ore pe zi(exagerez?) bate subtil vreo 3-4 apropouri cat de mult tii la ea cand sunt sh alti prieteni pe langa voi. Asa ii vei arata ca o iubesti, ca nu ti'e teama s te afisezi cu ea in public, insa, daca nu reactioneaza bine la primul apropo, nu mai zi sh alta data, poate in alta zi. Dac nu reactioneaza bine o poti linisti cu o fraza de genu"Stai linistita, glumeamhappy" sh zambeste'i intotdeauna. SUCCES! Take carepeace sign

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Am vazut ca o ai de 8cm creca e vreo bunaciune

| vladutz00 a răspuns:

Pai 1.Nu a fost o intrebare tampita laughing, doar te indoiesti de ce ai facut :-si si 2. fii tu insati.

| settler explică:

Problema e urmatoarea am aflat ca ii place de un alt baiat