| Zveirest a întrebat:

Salut, am si eu o problema mai ciudata, in perioada asta de carantina mai de la inceput, eu aveam pe card o suma maricica de bani si din plictiseala evidenta am inceput sa cumpar prostii pentru un joc, gen 5 -10 euro o data si unui streamer i-am donat ceva fiindca il apreciez si cand am facut acum cateva zile calculul, rezultatul nu era prea mic in euro, tin sa mentionez ca banii sunt, sa de fapt erau ai mei de la craciun si ziua mea, dar parintii ma mai controleaza sa vada daca ii mai am si pe ce i-am cheltuit, inevitabil o sa afle, ce sa le spun, mai ales tatalui meu, care m-a mai certat o data in trecut? (itemele din joc nu le mai am, pentru ca le-am pierdut intr-un fel sau altul, voiam eu sa fiu mare trader pe tf2), Oricum, intre timp ma duc sa imi sap o groapa in care sa ma ascund.

Răspuns Câştigător şi Apreciat de Editori
| CuvantulLuiPetru a răspuns:

Ai invatat ceva din asta?

Citeste Tata bogat tata sarac, e o carte care te va invata despre bani si e povestita misto.

2. Ca sa nu mai stai cu stresul asta degeaba... du-te la unul de parinti, vezi care e mai indulgent si spune-i uite ce am facut tata... am cheltuit toti banii numai pe prostii, am incercat sa fac bani dar nu am reusit. Facand tu primul pas, asumandu-ti greseala ii iei pe nepregatite, si nu o sa fie cearta la care te astepti, posibil sa nu ai parte de nici o cearta.

In plus scapi de stresul asta constant ca vai daca afla, ca vai daca asa. Fu.c.k it, have the b.a.l.l.s and say it, fii barbat!

1 răspuns:
| viavo a răspuns:

Eu in locul tatalui tau nu te certam, dar rupeam tastatura de capul tau. Ce sa ii spui? ADEVARUL. Cum poti sa fi atat de fraier sa trimiti bani unui necunoscut? Ce ai castigat? Vai de tine copile.