Fetele frumoase nu stau cu baieti urati. Asa ii vezi tu. Sa stii ca aspectul fizic nu conteaza. Degeaba stai cu cineva care este vazut super frumos daca atunci deschide gura iti vine sa o iei la fuga.
Ce-i drept am observat si eu asta si nu inteleg care e faza., adica da, si se intampla asta si invers, cand beietii sunt atat de draguti si cand o vezi pe ea te intrebi wtf? De ce?
Motive sunt...
Poate pentru ca ar dori ca partenerul sa nu fie asa de frumos, astfel incat ele sa beneficieze de "intreaga atentie".
Si desigur mai e si varianta in care tipa frumoasa e cu acel tip deoarece el nu e unul din "tipii" care intra in seama la o fata cu "ce faci" sau care da commuri cu "frumoasa".
Am observat si eu asta, si invers.
Probabil vad in persoana mai putin atragatoare faptul ca se simt cumva putin mai inferiori din cauza aspectului fizic si atunci au tendinta continua sa lupte pentru dragostea partenerului.
Sti cum e exprientele personale ele nu reprezinta o dovada stiintifica doar o simpla ipoteza atat, eu personal conform teoriei evolutiei consider ca o femeile se autoevalueaza si cauta un partener pe masura ei, sunt multe fete care stau pentru banii vezi sugarbaby sau unele stau cu batrani de 90 de ani, dar daca pui mai multe persoane pe o insula parasita, femeile vor alege cel mai alfa barbat de acolo