| maryusz95 a întrebat:

am si eu o problema. nu stiu e aiurea.n-am mai deloc incredere.n mine. in trecut aratam destul de nasol. si aveam ghinion la fete si astea. acum nu mai e chiar asa. si totusi am mereu o retinere. un sentiment de inferioritate. e foarte naspa..ma simt " uratel" pentru ca inca am cosuri. si ma rog sunt si mai timid si astea. so cv sfaturi?laughing

3 răspunsuri:
| AnaForMusic a răspuns:

Trebuie să te placi aşa cum eşti mai ales în legătură cu corpul tău.De ce să te simţi urâţel şi să nu te simţi frumos? Ai de trăit cu corpul tău o viaţă întreagă!:pFiecare om are ceva special şi e frumos în felul lui aşa cum şi tu cu siguranţă eşti!:*

| Numero1 a răspuns:

Cheia in relatia cu fetele este sa nu te lasi calcat in picioare de o fata chiar daca ai faci pe plac, nu te desconsidera, o fata nu e mai presus ca tine chiar daca e foarte frumoasa, si apropo toata lumea are cosuri ca e normal, data viitoare fii mai serios si mai increzut(ceva gen macho)cand vorbesti cu o fata dar nu uita sa o faci sa si rada, crede-ma ca va avea succes, eu unul sunt expert la asa ceva si nici macar nu fac eu primul pashappy

| GreenEyed a răspuns:

Toti avem defectele noastre, dar invatam sa ne iubim asa cum suntem. Poate o fata te considera uratel, dar alta crede ca arati perfect.Ce alegi sa crezi? Pe cine bagi in seama? Cred ca raspunsul e clar.E normal sa ai cosuri la varsta asta(15 banuiesc, nu?).Eu am 16 si tot mai am cateva cosuri pe ici colo..asta e. Daca ai cosuri nu inseamna ca esti urat, sau ca te urateste intr-un anume fel. Timiditatea sa stii, poate sa fie o maare calitatetongue.Si eu ma consider foarte timida in anumite situatii, dar am inteles ca pana la urma e viata mea si nu vreau sa mi-o irosesc jucand mereu rolul unui personaj secundar. Vreau sa fiu protagonistul romanului meu nu unul episodic.hee heeSper ca te-am ajutat macar putin.