Daca te vedeai cu ea o data la saptamana cat erati la distanta nu era problema. Problema ca a venit baiatul ala mai smecher mai bad boy ca sa zic asa de ti-a suflato. Din pacate asta le cucereste pe femei in ziua de azi. acesti baieti rai. Poate se va intoarce sau nu. Mergi mai departe si cunoaste alta fata.
Ok iti vad punctul de vedere si e normal sa fii suparat ca ti s-a tradat increderea,ea are cea mai mare parte de vina aici dar nu-i sfarsitul vietii tale daca nu mai esti cu ea,nu merita sa suferi, o fi avut prea multe asteptari de la tine, poate si tu ai facut niste greseli, nu-i nimic! poti sa inveti din relatia asta si la urmatoarea sa ai grija sa nu repeti aceleasi greseli si sa iti alegi prietena cu mai mult discernamant!
Nu ai de ce sa pui la suflet, relatiile la distanta nu merg, cel mai bine era sa pui capat relatiei mai demult.
Oricum mediteaza mai mult asupra subiectului asta vezi ce ai facut gresit si ai grija sa nu se mai repete!
"Ok. inteleg, am gresit, trebuia sa ma duc si eu mai des la ea." - > fraza asta nu isi are locul.
Deci daca povestea reala e exact cum o spui tu, si nu ascunzi nimic, nu ai gresit oarecum, ideea e ca trebuia sa te inteleaga ca, chiar daca iti doresti sa mergi, nu ai mereu posibilitatea. S-a vazut ca ai incercat, pentru ca te rugai de prietenii tai sa te duca, si te-ai si certat cu ei pentru ca nu voiau sa mearga. Insa crede-ma, daca ai sentimente sincere, nu conteaza ca nu va vedeti 2 saptamani, iar apoi va vedeti zilnic, nu trebuie sa dispara sentimentele pentru chestia asta. Din contra, trebuia sa simtiti mai mult nevoia unul de celalalt.
Din ce spui, pare o copila, o fata imatura si probabil ca si cu prietenul tau va face la fel.
Sau e posibila varianta ca ei sa ii fi spus minciuni despre tine, dar cu toate astea, ea nu trebuia sa le creada, ea trebuia sa vorbeasca cu tine. S-a mai si ascuns, sa nu stii ca au venit la ea.
Genul de fata ce nu poate fi doar cu un singur baiat, ce sa zic.
Sau poate ai suparat-o tu foarte tare cu ceva si asta a determinat-o sa faca asta. Dar oricum, si daca ar fi fost asa, nu trebuia sa ajunga sa insele, trebuia sa comunice cu tine.
Cum ar fi sa ai o relatie de 1-2 ani si la fiecare cearta, fiecare sa mergeti in brate la altul/ alta.
Am uitat sa spun. In perioada vacanței ne mai vedeam in oras, mai dormea la mine, am fost la un majorat împreună, a fost in vacanta cu mine si părinții mei. Mai erau două săptămâni și începea scoala.si ne vedeam zilnic