anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am si eu o problema si mie atat de rusine. dar nu am ce face asa ca va voi spune. Am ramas corigent la Fizica si maine dau corigenta si nu stiu sunt un pic panicat pentru ca profesoara este foarte rea si dabea luai un 5 daca faceai o problema. Eu nu stiu sa fac probleme, dar am invatat definitii si niste formule. Care sunt sansele ca ea sa nu lase, adica se face mai indulgenta la corigenta? Va rog frumos sa raspundeti, maine o dau si nu stiu ce sa fac. Precizez ca sunt a 9-a si ma pregatesc sa intru in a 10-a dupa ce dau corigenta. Cine raspunde cel mai concret si care a trecut prin asa ceva dau FUNDA!

8 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Atata timp cat vei sti la perfectie toata teorsia si vei aplica corect formulele, vei rezolva, macar partial si problemele. daca te duci pregatit macar de nota 8, este imposibil sa nu te treaca. daca intr-o vara intreaga nu ai reusit sa inveti macar de 8, atunci este mai bine sa repeti anul si sa muncesti mai mult. e pacat sa treci clasa nestiind bine materia, fiindca nu vei mai avea timp sa o recuperezi si ai sa treci prin liceu ca gasca prin apa. Nu te gandi la nota, gandeste-te numai la ce stii si incearca sa fii cat mai bine pregatit. Conteaza doar sa stii cat mai multe.

| GăbițuGabriel a răspuns (pentru Brigaela):

Pff asta-i problema ca daca voi ramane, ai mei nu ma vor mai lasa si voi abandona si asa se va strica si viitorul meu. Planurile mele de viitor se rezuma la minim 10 clase si din asta vreau sa le trec, munca pe care o voi practica la 20 de ani se va baza pe minim 10 clase doar sa le am nu imi va trebui la nimic altceva. Si nu stiu totul la perfectie, si in plus la mine in clasa sunt 6 in aceasta situatie, daca e sa iau la rand fiecare clasa cred ca s-ar face 2 - 3 clase de corigenti la fizicawinking nu cred ca ar lasa pe cineva si sa desfinteze clase, eu stiu ca pentru un profesor o clasa inseama un ban im plus la salariul, daca va pierde o clasa se duc si banii lui. Deci nu stiu care ar fi motivul.

| Brigaela a răspuns (pentru GăbițuGabriel):

Daca are 14 elevi, poate mentine clasa, deci nu asta e problema.
Si nu asta trebuie sa te intereseze pe tine, ci nivelul tau de cunostinte. Trebuie sa fii tu cat mai bun, cel mai bun daca se poate, atat si nimic mai mult nu trebuie sa te preocupe. lasa ce o sa faci peste nu stiu cati ani, fii cel mai bun acum, la ceea ce faci azi si asta iti va asigura si un viitor mai bun

Daca toti astia care suntem corigenti ii vor lasa, nu vor ramane mai multi de 10winking

Dar trebuie sa te gandesti ca cei mai multi au invatat toata vara foarte foarte mult. E foarte rusinos sa fii corigent si fiecare isi da toata silinta sa demonstreze la corijenta ca nu merita asta si ca este mai bun de atat. In plus fizica este foarte frumoasa, daca te apuci sa inveti intensiv, e greu sa nu te cucereasca.

Daca profesorul nu stie cum sa ia elevul. nici o sansa ca acelui elev sa-i placa si materia respectiva. happy Si asta o spun din cele auzite de la toti elevii din liceu.

La liceu nu mai contweaza asta. Asta cu luatul elevului functioneaza cam pana la clasa a treia. De pe la 10 ani, elevul isi stie singur interesul si invata pentru el, nu mai depinde deloc de cum este luat de profesor. Este doar o prostie a elevilor care nu invata, ca sa se justifice prin faptul ca ei nu au reusit sa depaseasca nivelul de maturitate al unui copil de 9-10 ani si din cauza acestul retard nu reusesc sa invete. De fapt, e mai multa lene si rea-vointa.

.:smug> SUBIECT INCHIS