Esti chair indragostit de ea? asu doar de frumusetea ei? Anyway,asta nu conteaza,cel mai ismplu este sa ii zici ceea ce simti,decat sa stai si sa tii in tine,fat curaj si intr-o zi cheamo sa vorbeasca cu tine in particular si sa ii spui tot ceea ce simti,dar daca ea este cum zici tu ''cea mai frumoasa din clasa'',iar tu un fel de ''tocilar',dar putea daca vezi prin comportamentul ei sa fie prea fericita de frumusetea ei,cred ca ea te va vedea in altf de punct,si isi va batea joc de tine.Dar totusi,spune-i tot ce simti fata in fata, asta te va ajuta sa te eliberezi si sa o scoti si din cap, dupa raspunsu ei.
Sau mai usor stii ce ar fi? Lasate daca e cea mai buna din liceu . Esti o cauza pierduta
Ei revenim la drgoste...Pai timidule nu tocilar tocilar inseamna ca citesti ceva si uiti eu is tocilara citesc si uit)))) vino mai devreme la liceu si pune-i pe banca un biletel in care ii spui sa vintalniti nu stiu intr-un loc mai retras dar sa nu scrii de la cine e cand o so vezi spui exact ce simti fa-ti curaj nu fi fricos ca mine succes mult
Pai ia-ti si tu inima in dinti si incearca sa schimbi doua vorbe cu ea sh sa ii arati ca o placi ca poate fata nu stie, sau fa ceva cu care sa iesi in evidenta sa te placaincearca si nu mai fi asa timid