Pai,daca zici ca esti considerat ''tocilarul clasei'', atunci incearca sa ii arati fetei respective ca nu esti, incearca sa ii schimbi parerea despre tine.Asta nu se face peste noapte,trebuie timp, dar daca ai vointa, reusesti.Intra in discutii cu ea, radeti, glumiti etc.Schimba-ti tu felul de viata,incearca sa devii dintr-un tocilar un baiat cool, stiu ca poti [bine, asta nu inseamna sa nu mai inveti eu de ex am media 10 si sunt destul de populara]
Prima data devii prieten cu ea, dupa arata-i ca o placi
Bafta
funda?
Pai atunci vorbeste cu ea! Spune-i chestii amuzant etc...Ca doar e si vina ta ca nu ati vorbit.Nu te da la ea, dar incearca sa fiti prieteni, macar sa o cunosti mai bine.Doar fi tu insuti. Daca nu te place nici ca prieten, poate ai gresit persoana.Sa nu o placi doar pentru ca e frumoasa!
Buna, in primul rand trebuie sa spargi gheata adica daca nu baiatu intra discutie sa nu crezi ca o va face fata, dupa aceea incearca sa subliniezi ce ii place ei si sa-ti aplici tie, ah si daca spui ca esti "tocilar" incearca sa fii cat mai modest in fata ei si respectos. Bafta!