Nu raspunde la violenta cu violenta, oricat de mare ar fi satisfactia se vor inrautati lucrurile, incearca sa vorbesti cu parintii, nu ca ai fi paracios, dar s-a ajuns prea departe..si sa te sinucizi pentru asta? sa nu te mai gandesti la asa ceva, ca n-ai de ce..si citeste niste carti despre stima de sine, fii cat mai aproape de prieteni tai, si vorbeste cu colegii, spune-le ca s-a intrecut masura si poate se vor linisti. daca nu, transfera-te..asta ar fi cel mai bine
In sfarsit s-a rezolvat si chiar nu stiu ce s-a intamplat : acum cateva saptamani un prieten a iesit cu aia si a zis sa vin si eu... si s-au comportat frumos cu mine pe strada nu stiu de ce. Ci
udat nu?
Tu esti proasta femeie buna? Tu ai vazut ce a scris mai sus? Sa raspunda cu violenta, cu si mai mare violenta pentru tot ce iau facut
Ba frate cauta si tu vreo 3-4 baieti si du-te si rupele botu in ei.Sau daca nu spune-le parintilor tai si ei pot rezolva.Sau mai este o varianta, ia-ti si tu un spray paralizant la 20 lei si cand vine ii dai.
Nu am cum sa-mi fac prieteni pentru ca toti ma batjocoresc.Am incercat dar nimeni nu m-a ascultat...
anonim_4396 întreabă: