| Adrian1990 a întrebat:

Am si eu o situație mai puțin plăcută. Sunt intr-o relație cu o fată de 4 luni iar de revelion am băut amândoi iar ea sa sărutat cu un băiat de acolo. O iubesc foarte mult si imi e foarte greu sa dau cu piciorul.
Ce pot sa fac?

Răspuns Câştigător
| Adrianksy a răspuns:

Salut Adrian1990

Mai bine vorbeste cu ea si clarificati relatia voastra, asa o sa vezi si tu daca si ea simte la fel pentru tine, incearca sa spui adevarul si sa o incurajezi si pe ea sa faca la fel.Nu are rost sa ai o relatie doar de fatada, vorbiti, exprimati-va sentimentele unu altuia si atunci iti vei da seama. Sa nu te temi sa spui ceva, spune-i tot ce ai in inima, adevarul te va ajuta.

4 răspunsuri:
| Adry05 a răspuns:

De față cu tine? eu nu aș sta să fiu așa umilită indiferent cât a băut... pe bune acu, sunt destule fete cât să nu merite să triești cu așa ceva. iubirea trece, aici e deja vorba de iubire de sine...

| Andreeush a răspuns:

Nu vrei să dai cu piciorul la relație dar totuși accepți așa ceva?

| Nirvanaaa a răspuns:

Esti de 4 luni, separarea nu va fi la fel de dificila ca dupa 2-3 ani. Eu ti-as sugera sa te desparti de ea, nu prea e normal sa se intample asta. Asa ceva nu se face.

| Boss_Alexandru_1978 a răspuns:

Dacă ar fi ținut la tine cu adevărat crede-ma ca s-ar fi controlat... Eu zic sa o lași, și mai ales dacă ti-a spus ea ca a băut s-a folosit de scuza asta ca sa facă ce vrea