Dragul meu eu zic ca ai exagerat cu iesirea aia necontrolata. Nu trebuia sa dai in ea in nici un caz...nu se face chiar daca sa zicem ca prin absurd te insela. Parerea mea e ca fata chiar te iubeste de s-a mutat cu tine si nu ti a dat motive sa te indoiesti de ea. Sa uitat la profilul fetei respective din curiozitate nu din regretul ca s-a despartit de fostul. Nu e frumos sa te porti asa cu ea. Pana la urma daca se uita la cineva sau vorbeste cu el nu inseamna ca te inseala cu el. Trebuie sa aiba si ea un pic de libertate ca doar nu e femeia musulmana. Ai incredere in ea si n o sufoca cu gelozia si paranoia. Numai bine
Deci hai să te luminez.
Fata asta, a renunțat la familia ei, pentru tine, iar tu o iei la palme că s-a uitat la pozele iubitei actuale a fostului ei.
Sincer să-ți spun, puteai să discuți, fără să o iei la palme, bătaia arată despre tine, că ești slab și un pic cretin.
Crezi că dacă s-a mutat cu tine, ai dreptul să o bați?
Și nu, nu-l mai iubește pe ăla, că dacă îl iubea, era cu el, nu cu tine.
Dacă veți rămâne împreună, va avea viață grea cu tine. Sper să deschidă ochii bine şi să ni fie în situația atâtor femeie care stau ani de zile cu parteneri violenți, geloşi, sperând mereu că se vor schimba. Ai mai multă încredere în tine, că şi de aici pleacă gelozia. Învață să te controlezi! Crezi că nu vor mai fi neînțelegeri, supărări, de fiecare dată o vei lua la palme sau mai rău?