anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Salut, am si eu sa zicem o problema care ma macina. Mie mi se pare ca sunt urat si nu am incredere in mine. Vorbeam acum cateva zile cu o fata pe net si a zis sa ii dau poza si a zis ca nu ii place de mine.Ce parere aveti? Eu sunt cel de la avatar. Va rog fara comentarii rautacioase.Multumesc

6 răspunsuri:
| ElenaSA a răspuns:

Conteaza cum esti cu ca om, ce personalitate ai, ce trasaturi de caracter. Gusturile nu se discuta. Poti sa fii si urat din punctul unora de vedere si sa ii placi unei fete.

| OnlyTheScript a răspuns:

Nu esti urat tongue ( poate nu o s aiei in considerare ce am zis eu pentru ca am 13 ani...dar e parerea mea tongue laughing

| Lorena7712 a răspuns:

Nu toti avem aceleasi gusturi. Doar pentru ca cineva nu te place nu inseamna ca toata lumea e de aceeasi parere cu persoana respectiva. Conteaza caracterul tau si felul tau de a fi tu insati.

| Diana3457 a răspuns:

Nu conteaza cum esti pe dinafara conteaza cum esti pe dinauntru.Fiecare dintre noi avem ceva special, asa ca nu te intrista pentru o fata ca sunt multe fete in Romania.Esti frumos.

| asdfcffcvgvv123 a răspuns:

Fiecare este frumos in felul lui, nimeni nu este urat happy

| godfather1997 a răspuns:

Multumesc tuturor pentru comentariile voastre care m-au mai incurajat putin. Credeti ca ar trebui sa schimb ceva in look-ul meu? si daca da ce anume