| Stefan42 a întrebat:

Am sie uo nelamurire. Am terminat o relatie de 1 an si o luna recent, totula fost de comun acord.Nu atrecut nici macar o saptamana si fata ma cauta din nou (cand ne-am despartit mi-a spus clar ca nu ma mai iubeste ). Imi spune ca se gandeste la mine si ca ar fi frumos sa mai vorbim si noi si sa iesim la o cafea. Mi-a zis ca inca tine la mine si ca inca mai simte ceva pentru mine. Ma intreaba ce fac, ce am mai facut, pe unde am fost, cu cine, c and, daca am fost singur si subtil asa daca e vreo fata in viata mea.Am intrebat-o daca vrea sa fim impreuna si mi-a spus ca este mult prea devreme ca are nevoie de timp liber ( singura ) ca nu are nevoei de nimeni acum si ca o relatie este imposibila pentru ea deoarece este mult prea stresata din pricina examenlui de bacalaureat si nu are timp de altceva. Imi spune ca tien la mine dar ca nu ma vrea acum alaturi ca poate mai tarziu putin, ca se gandeste la mine dar uneori imi raspunde la mesaje a "lehamite" alteori insista si ma intreaba ce fac. SA fie oare teama de singuratate ce o impinge sa vorbeasca cu mine. Nu mai stiu ce sa cred, se joaca cu mintea mea, de specificat faptul ca asta nu e prima noastra relatie ( ca sa fie vorba de iubire mare si de neuitat).Ba zice ca tine la mine, ba ca nu vrea o relatie. Evita sa imi arate ca tine la mine, ba o face. Nu mai pricep, se poate sa imi dati o parere personala in legatura cu asta, raspunsurile de orice fel sunt acceptate, remarca sau orice altceva. Multumesc si mii de scuze pentru zecile de agramatii care apar in post. O zi buna!

Răspuns Câştigător
| dreamgirl94 a răspuns:

Am trecut si eu de curand prin asta.e din seria "rau cu rau dar mai rau fara rau". Fata e intr-o stare de confuzie totala si la fel esti si tu! mai bine spune-i sa nu te mai caute o vreme pana isi pune in ordine sentimentele.Ea nu si da seama ca si face rau si ei dar, iti face rau si tie. vorbiti deschis, doar de aia suntem oameni.Nu iti fie teama sa i expui sentimentele tale. Daca pe viitor, cand v-ati pus totul in ordine sunteti gata sa dati o noua sansa relatiei, go for it! dar momentan, mai bine nu.s-ar putea sa iasa mai rau de cat a fost, vorbesc din propria experienta

1 răspuns:
| Andrada0025 a răspuns:

Era mai bine sa luati o pauza. Probabil in timpul in care nu i-ai fost alaturi si-a dat seama ca tine la tine(te iubeste), nu vrea relatie(care deseori implica stres, responsabilitate si obligatii) dar te vrea langa ea si nu vrea sa te piarda. Multumeste-te cu atat deocamdata. Timpul le rezolva pe toate. Dar ar fi frumos sa te lamureasca in privinta relatiei, daca va vrea sau nu, asta pe viitor ca sa nu te duca cu zaharelul.