anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am un coleg de clasa cu care nu prea vorbeam inainte dar de curand ma inteleg bine cu el si vorbim din cauza ca am stat si cu prietenul lui cel mai bun. Cat timp am stat cu prietenul lui mi-a spus ca ii place de mine si statea mai mult cu mine apoi sa indepartat si acum iar vorbim pentru ca mam mai bagat si eu in seama si am inceput sa simt ceva pentru el. Nu stiu ce sa fac in continuare. Vorbeste cam urat adica multe prostii dar asa ma inteleg cu el desi pune mana pe curul colegelor mie imi spune gagica lui si din astea si nu stiu ce sa fac. Dar eu cred ca ma place pentru ca la alte fete nu face acelasi gesturi ca si cu mine adica cel putin nu le spune gacicilaughing. (Si sunt a 8 a). Ma puteti ajuta si pe mine cu un sfat sau ceva? Funda:-)

Răspuns Câştigător
| dianacuza a răspuns:

In primul rand trebuie sa te gandesti daca chiar merita sa ai o relatie cu el. Esti singura care poate decide si care stie ce sa faca. Totusi, iti poate spune asa pentru ca ii esti draga, pentru ca te considera o prietena buna sau pur si simplu poate incerca sa te enerveze.Gaseste un moment potrivit si vorbeste cu el despre asta, numai asa poti afla ce simte si daca te place si il placi si tu puteti sa fiti impreuna.Dar, ai grija, daca injura si face pe,, bad-boy'ul'' s-ar putea sa fie asa si sa te faca sa suferi. Gandeste-te bine daca merita.

1 răspuns:
| Seepty a răspuns:

Eu zic sa-ti urmezi inima. Daca injura putin nu e problema pentru ca ai putea sa-l linistesti si in plus daca il placi si tu si simti ceva pentru el eu cred ca ar merge o relatie.