| Ionut_Bogdan_1999_OFMU a întrebat:

Salut,am un fel de problema, am 17 ani si nu prea am prieteni, am fost plecat in strainatate de la 5 la 8 ani dupa m-am intors in Ro si am stat pana la varsta de 14 ani dupa care m-am intors inapoi in strainatate,ideea e ca nu prea am cu cine iesi nici acolo si nici aici,mi se pare ca lumea s-a schimbat si eu nu am cu cine iesi nici aici si nici in strainatate, si da stiu faza cum ca nu exista prieteni adevarati dar pur si simplu m-am saturat sa n-am cu cine vorbi sau iesi chiar daca ar fi vorba de 2 persoane,parintii imi spun ca nu am pentru ca nu vreau sa am,sunt de fel o persoana mai retrasa dar imi place sa vorbesc despre orice,nu vreau ca asta sa-mi afecteze viata, ce ar trebui sa fac?

2 răspunsuri:
| FaraNume1245 a răspuns:

Părinții tăi au dreptate. Ieși afară și socializează. Poți cunoaște oameni oriunde.

| Anonim9114562123 a răspuns:

Ar trebui in timpul scolii si in timpul liber sa iti cauti persoane pe care le admiri (de varsta ta, bineinteles) si sa vorbesti cu ele. Daca simti ca sunt inchise si nu prea vor sa discute pentru ca poate sunt timide, poate au alte motive (nu pentru ca nu te plac) intreaba-i daca vor sa iasa cu tine sa faceti impreuna diferite activitati. Succes!