Intrebarea asta poate avea orice raspuns, dar cel corect e cel pe care il simti tu Gandeste-te.ce iti place tie la ea? Ce iubesti la ea? Corpul, comportamentul, atitudinea pe care o are fata de tine? La intrebarea asta trebuie sa raspunzi singur. Pentru ca dragostea nu se explica, ea se simte.cel putin eu asa cred
Prietene, tu nu stii sa exprimi ceea ce simti in cuvinte?
Poti iubi pe cineva din multe motive, dar in fond, nu asta e raspunsul, tipa a vrut sa te testeze si tu te-ai blocat pentru ca esti nesigur pe tine, daca simteai cu adevarat iubire fata de ea, te puteai exprima usor si fara sa pui intrebari pe net, cu privire la ceea ce simti tu fata de cineva, si cum sa motivezi acest lucru.
Mai mult daca iubesti pe cineva, nu trebuie sa ai neaparat un motiv anume, dragostea nu se poate explica prin cuvinte, cu toate ca poate fi descrisa prin intermediul lor, ea se simte, si daca simti acel sentiment de iubire poti face orice ca sa il manifesti si sa demonstrezi.
Te iubesc deoarece pentru ca fiindca vad in tine o fiinta speciala cum n-am mai vazut pana acum blah blah iar apoi te legi de calitatile ei si ii faci niste complimente
Ai spui pur si simplu pentru ca iti place felul ei de a fi ( mi se pare putin stupid sa pui o astfel de intrebare e ca si cum ai intreba: "dc mananci?") dar totusi poate acea pers se simte putin inferioara si nu isi apreciaza calitatiile sau nu e constienta de ele.Sau spune-i pur si simplu ce te atrage la ea fi sincerbfta
Buna! Poi, ai putea sa.i spui: ''te iub pentru firea ta, pentru pers care esti'', si pentru lucrurile care.ti plk la ea!
Atunci cind vei sti dc iubesti o persoana, sa stii caci dragostea atrecut.atunci cind iubesti o persoana,nu o iubesti pentru ceva anume, sau caci iti place o parte a corpului, ci o iubesti pentru tot.
Pentru ca esti frumoasa si imi place foarte mult. Intr-un fel simt ca m-am atasat foarte tare de tine :X. (a 2 a o pui doar daca esti combinat cu tipa)
andra. întreabă:
CelCareRamaneInUrma întreabă: