GATA! Pune punct la toata chestia cu messenger si mesaje. Pune mana si suna-l sin intalniti-va undeva, nu la scoala ca acolo mergeti sa invatati. Undeva unde sa va inchideti telefoanele si sa aveti cat timp vreti voi doar pentru voi, unde sa nu va cunoasca nimeni si unde sa faceti ce vreti voi. Acolo vorbiti, acolo va impartasiti unul altuia tot ce e de impartasit.
Esti mai mare, te considera perfecta, nu plictisitoare, crede-ma.
Ah, ce nu as da sa gasesc si eu o fata de 20 de ani!
Spor!
Cred ca ar trebui sa va intalniti undeva si sa vorbiti fata. n fata deoarece sa vezi ce fel de baiat este si daca merita efortul tau. daca chiar va potriviti subiectele despre care sa vorbiti vor veni de la sine.:*
Cel mai frumos ar fi sa va vedeti fata in fata, asa puteti vb direct si totul va veni de la sine, dar decat sms-uri intr-una si sa vb pe mess, mai bine va vedeti, mergeti la o plimbare si discutati cate-n luna si in stele...
Asa consider si eu, ar trebui sa va intalniti sa vedeti ce subiecte abordati fata in fata, ce lurcruri aveti in comun si restul va veni de la sine
Multumesc pentru sfaturi, chiar ma voi gindi la ele, apropo, chia azi am vorbit pe sms, si a fost super, am vorbit 2 ore jumatate, si la sfrisit mi-a spusormi bine, pup
Trimite-i un sms si propune-i sa va intalniti undeva sa va cunoasteti face 2 face. puteti sa va intalniti si la scoala in o pauza(dar e scurta pauza ca sa ajungeti sa vorbiti mai multe), mai puteti sa va vedeti si intr-un parc din apropiere sau la un film dragut si nu-ti fa griji ca nu stii ce o sa vorbiti cuvintele vor veni de la sine succes