| Nimeni20192018 a întrebat:

Am un prieten bun, de 18 ani. Este in plasament la o familie, de 5 ani, își cam bat joc de el. Acum are întâlnire cu protecția Copilului. Ce i-ar putea spune? El ar putea solicita să locuiască la mine acasa?

Răspuns Câştigător
| mgtow a răspuns:

La 18 poate sa plece fara protectia copilului e adult si are libertate de miscare in toata lumea

3 răspunsuri:
sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Tu ce vârstă ai? Cine conduce familia la tine acasă? Ce știe să muncească prietenul tău? Cum o să se întrețină la tine acasă? Ai o cameră separată pentru el?

| Nimeni20192018 explică (pentru sadrian46):

Ce vă intereseaza, pe dvs asta? Noi doi vom dormi într-o camera. Părinții mei lucreză, și chiar ei au propus să vină la noi să stea. Se va întreține cum mă întrețin si eu, deoarece îl consideram parte din familie. Nu știu ce vă interesează pe Dvs, aceste lucruri. Eu am pus această intrebare, deoarece merg la sigur, adică stiu ce zic. Dacă nu știam toate detaliile nu o puneam.

| sadrian46 a răspuns (pentru Nimeni20192018):

Și ce întrebare ai pus, că nu am înțeles? Dacă ei i-au propus, și el vrea, de ce mai pui intrebare aici? El are 18 ani și are dreptul să plece unde vrea pe lumea asta.