| nustiu858895 a întrebat:

Salut.Am Un prieten Luca si o fata Alexia.Cu ambii ma stiu de foarte mult timp.Eu cu Alexia am fost foarte bun prieten dar ne-am certat.Luca dupa ce ne-am certat a iesit de multe ori cu ea si se placeau unu pe altul, dar au orgoliul foarte mare amandoi si nu vor sa recunoasca. Luca intre timp a mai fost cu o prietena de ale ei dar nu a fost nimic serios. Isi dau likeuri la storyuri, replyuri dar niciunul nu indura sa faca primul pas.Eu sunt bun prieten cu Luca si cred ca ar fi mai fericit cu ea si i-ar face zile mai bune. Imi poate spune cineva cum sa-i fac pe amandoi sa fie impreuna pentru ca nu mai scap de starile lipicioase? M-as bucura foarte tare sa ii vad fericiti.(mai mult pe Luca dar in fine). Sunt sigur ca in viitor mi-ar multumi si ca m-ar pune naș(eu as plati biserica).

DAU FUNDA!

5 răspunsuri:
| dullcat a răspuns:

Eu nu cunosc nicio relatie din adolescenta care sa fi tinut pana la casatorie.Deci degeaba te gandesti la nasi de pe acum.Lasa-i in pace pe prietenii tai, daca e sa fie vor ajunge impreuna oricum, nu trebuie sa faci tu pe Cupidon cu sageata iubirii.

| Hyperion7 a răspuns:

Te duci la fata respectivă în timp ce ești cu Luca și îi șoptești la ureche că el o iubește, vezi ce iese big grin

| nustiu858895 explică (pentru Hyperion7):

M as duce dar nu am mai vorbit cu ea de aproape un an si nici nu am mai vazut-o

| Hyperion7 a răspuns (pentru nustiu858895):

Atunci nu ii poți scrie?

| ClaRa91 a răspuns:

Luca e de succes, tu nu. Poti sa-i ajuti.