Salut! Cred că te place și vrea să te facă geloasă. E foarte drăguț cum se comportă cu tine, dar tu ești determinată să fii rece cu el, iar asta s-ar putea să-l surprindă, să îl necajească. Asta vrei? De ce nu sunteți împreună? Crezi că joacă la două capete, și umblă cu mai multe? Îl cunoști? Dacă e așa, atunci fi indiferentă, asta doare cel mai tare. Mult succes în găsirea scopului în viață și în găsirea fericirii! Funda?
Discuta cu el. Trebuie sa te lămurească cumva pentru ca nu e ok sa iti dea sperante false, desii ar mai fii varianta ca el sa se comporte frumos cu tine deoarece te considera o prietena buna
Asta da, are iubita sau poate doar eu ma insel.o data am vazut sa se posteze cu ea dar am aflat cine e fata si am vazut niste poze cu ea pe ig la fel ca cele pe care le are el la discord si wapp..nu m as baga dar e foarte ciudat si incerc sa l evit pana inteleg si eu cum sta treaba
Buna! Cred ca cel mai bine ai discuta cu el, ca mai apoi sa nu pici intr-o situație neplăcuta, in cazul in care iubita lui afla de faptul ca vorbiți. Și el ar trebui sa înțeleagă, iar dacă nu mai bine te retragi ușor și-l te rezuma doar la un salut politicos. Spor!