| Adelina122 a întrebat:

Salut.Am un prieten la scoala care are gagica si am aflat abia acum 2 zile..Precizez ca dadea semne cum ca m-ar placeaa..si la scoala mi-a cumparat ceva si m-a pus sa-l pup pe obraz, evident ca n-am facut-o si cand ieseam voia sa-mi cumpere el tot ce spuneam ca vreau dar n-am acceptat niciodata. Mereu imi scria dimineata si seara pana acum 3 zile cand n-am vorbit toata ziua mai deloc, iar ziua urmatoare vad ca pune story cu gagica sa..continua sa-mi scrie si incerc sa-l evit dar tot imi scrie..joi o sa merg la scoala si nu stiu cum sa fac sa-l evit de tot gen o sa se tina dupa mine si o sa ma cheme pe hol si sincera sa fiu m-am cam atasat de el dar vreau sa-l evit si nu stiu cum sa fac asta subtil.

4 răspunsuri:
| PsihologDanielBotezan a răspuns:

Salut! happy Cred că te place și vrea să te facă geloasă. big grin E foarte drăguț cum se comportă cu tine, dar tu ești determinată să fii rece cu el, iar asta s-ar putea să-l surprindă, sad să îl necajească. Asta vrei? big grin De ce nu sunteți împreună? Crezi că joacă la două capete, și umblă cu mai multe? happy Îl cunoști? Dacă e așa, atunci fi indiferentă, asta doare cel mai tare.winking Mult succes în găsirea scopului în viață și în găsirea fericirii! Funda? big grin

| anonimadinAlba a răspuns:

Discuta cu el. Trebuie sa te lămurească cumva pentru ca nu e ok sa iti dea sperante false, desii ar mai fii varianta ca el sa se comporte frumos cu tine deoarece te considera o prietena buna

| Adelina122 explică (pentru anonimadinAlba):

Asta da, are iubita sau poate doar eu ma insel.o data am vazut sa se posteze cu ea dar am aflat cine e fata si am vazut niste poze cu ea pe ig la fel ca cele pe care le are el la discord si wapp..nu m as baga dar e foarte ciudat si incerc sa l evit pana inteleg si eu cum sta treaba

| Crazyroshk1 a răspuns:

Buna! Cred ca cel mai bine ai discuta cu el, ca mai apoi sa nu pici intr-o situație neplăcuta, in cazul in care iubita lui afla de faptul ca vorbiți. Și el ar trebui sa înțeleagă, iar dacă nu mai bine te retragi ușor și-l te rezuma doar la un salut politicos. Spor!