Mai gabone, am ingropat si eu undeva doi caini, la maica-mea doua pisici, de ce nu miros? Ai fost la cimitir? Miroase? La cimitir e marfa concentrata, dar nu miroase. Ce incerc sa iti spun e ca atunci cand ingropi ceva, il ingropi bine, ca sa nu miroasa. Nu e ingropat bine. Deja ce a facut baiatul ala este fapt penal. Firar de ras sa fie de economie, facuta pe viata oamenilor din vecinatate. Eu zic asa: Sa cheme ce trebuie, sa ia calul sau sa sape cu escavatorul si sa il bage ca lumea. O sa miroasa asa ani de zile. Nici n-a inceput sa miroasa ca lumea.
La ingropat, eu la asta m-am referit ca tot pute... ce as putea face sa dispara mirosul?
Trebuia sa arunce var(hidratat)peste el.Chiar si ingropat.
Pai e ingropat animalul, dar miroase... daca arunca var e posibil sa dispara mirosul?
Nu mirosul trebuie eliminat, ci animalul. Vecinul tau e facut gramada si\sau nu vrea sa isi faca datoria si sa plateasca ca sa scape de carcasa. Pune-i in vedere sa rezolve in doua zile, si dupa aia fa plangere la politie.
Mai gabone, am ingropat si eu undeva doi caini, la maica-mea doua pisici, de ce nu miros? Ai fost la cimitir? Miroase? La cimitir e marfa concentrata, dar nu miroase. Ce incerc sa iti spun e ca atunci cand ingropi ceva, il ingropi bine, ca sa nu miroasa. Nu e ingropat bine. Deja ce a facut baiatul ala este fapt penal. Firar de ras sa fie de economie, facuta pe viata oamenilor din vecinatate. Eu zic asa: Sa cheme ce trebuie, sa ia calul sau sa sape cu escavatorul si sa il bage ca lumea. O sa miroasa asa ani de zile. Nici n-a inceput sa miroasa ca lumea.
Dacă,aveți stâna de oii prin jur... vorbți cu ciobanu...sa il dea la caini si il vor manca....sau daca nu aruncati apa...pe el! Si dupa ingropatil... Funda?
Daca nu este ingropat adanc slabe sperante sa dispara mirosul.Amenzile de la Garda de Mediu sunt al drk de usturatoare. Spune-i ca ii faci reclamatie.
Sincer ma inteleg bine cu el nu o sa ii fac reclamatie vreau sa il ajut sa scape de miros, doar atat