| gabone99 a întrebat:

Salut, am un vecin careia i-a murit un animal ( cal ) miroase ingrozitor ce ar putea face pentru eliminarea mirosului? Dau funda

Răspuns Câştigător
| minrest a răspuns:

Mai gabone, am ingropat si eu undeva doi caini, la maica-mea doua pisici, de ce nu miros? Ai fost la cimitir? Miroase? La cimitir e marfa concentrata, dar nu miroase. Ce incerc sa iti spun e ca atunci cand ingropi ceva, il ingropi bine, ca sa nu miroasa. Nu e ingropat bine. Deja ce a facut baiatul ala este fapt penal. Firar de ras sa fie de economie, facuta pe viata oamenilor din vecinatate. Eu zic asa: Sa cheme ce trebuie, sa ia calul sau sa sape cu escavatorul si sa il bage ca lumea. O sa miroasa asa ani de zile. Nici n-a inceput sa miroasa ca lumea.

11 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

Sa-l ingroape.Ca doar nu il tine mort in curte!

| gabone99 explică (pentru darrio2007):

La ingropat, eu la asta m-am referit ca tot pute... ce as putea face sa dispara mirosul?

| darrio2007 a răspuns (pentru gabone99):

Trebuia sa arunce var(hidratat)peste el.Chiar si ingropat.

Pai e ingropat animalul, dar miroase... daca arunca var e posibil sa dispara mirosul?

| AFR81 a răspuns:

Daca scapi de cadavru, scapi si de miros.

| minrest a răspuns:

Nu mirosul trebuie eliminat, ci animalul. Vecinul tau e facut gramada si\sau nu vrea sa isi faca datoria si sa plateasca ca sa scape de carcasa. Pune-i in vedere sa rezolve in doua zile, si dupa aia fa plangere la politie.

| gabone99 explică (pentru minrest):

Animalul e ingropat. dar miroase oribil ce sa faca sa scape de miros?

| minrest a răspuns (pentru gabone99):

Mai gabone, am ingropat si eu undeva doi caini, la maica-mea doua pisici, de ce nu miros? Ai fost la cimitir? Miroase? La cimitir e marfa concentrata, dar nu miroase. Ce incerc sa iti spun e ca atunci cand ingropi ceva, il ingropi bine, ca sa nu miroasa. Nu e ingropat bine. Deja ce a facut baiatul ala este fapt penal. Firar de ras sa fie de economie, facuta pe viata oamenilor din vecinatate. Eu zic asa: Sa cheme ce trebuie, sa ia calul sau sa sape cu escavatorul si sa il bage ca lumea. O sa miroasa asa ani de zile. Nici n-a inceput sa miroasa ca lumea.

| Mihai_Tibi_1999 a răspuns:

Dacă,aveți stâna de oii prin jur... vorbți cu ciobanu...sa il dea la caini si il vor manca....sau daca nu aruncati apa...pe el! Si dupa ingropatil... Funda?

| gabone99 explică:

Eu am intrebat cum scapa de miros. ca de ingropat la ingropat dar mirose oribil

| darrio2007 a răspuns (pentru gabone99):

Daca nu este ingropat adanc slabe sperante sa dispara mirosul.Amenzile de la Garda de Mediu sunt al drk de usturatoare. Spune-i ca ii faci reclamatie.

Sincer ma inteleg bine cu el nu o sa ii fac reclamatie vreau sa il ajut sa scape de miros, doar atat