Salutare, mie mi se par foarte dragalasi baietii timizi. Si probabil ca fata s-a prins ca o placi din moment ce tu zici ca in general esti o fire vorbareata si glumeata iar in prezenta ei, ti-ai schimbat comportamentul. Eu garantez suta la suta ca a inteles despre ce e vorba. Acum depinde numai de ea si depinde de urmatoarea ei miscare, sa-ti dai seama daca vrea sa -ti stea prin preajma sau nu.
Exprimare incoerenta, as-ule.
Chiar ti se pare ciudat dupa ce i-ai zis ca esti timid? :s
E de la timiditate.
O sa te intalnesti de mai multe ori cu ea, o sa te inveti cu ea si o sa scapi de timiditate.
E o greseala neintentionata. Am pus "as" in ghilimele, trebuia sa intelegi ca nu-s robot, mai ratez litere cu vederea. Daca ai pus multe intrebari de pe telefon pe TPU, ar trebui sa stii ca are foarte multe erori cand trimite o intrebare. Si in plus, nu ma lasa sa editez, sau cel putin nu stiu eu. Multumesc de raspuns si de observatie!
Scuze man, eram in o faza proasta.
S-ar putea sa-i fi placut a nebunie timiditatea ta. e o dovada ca iti place mult. daca e desteapta stie deja treaba asta. baietii oricat de zmei se fac mielusei in fata fetei pe care o plac si nu sunt siguri de reciproca.
aa, si nu mai spun ca a fost un act de curaj faptul ca i-ai spus ca esti timid. esti timid cu ea de fapt ce rata asta? ca nu te crezi zmeu paraleu,
de la mine un bravo, de la Dumnezeu, noroc in dragoste!