Salutare, mie mi se par foarte dragalasi baietii timizi. Si probabil ca fata s-a prins ca o placi din moment ce tu zici ca in general esti o fire vorbareata si glumeata iar in prezenta ei, ti-ai schimbat comportamentul. Eu garantez suta la suta ca a inteles despre ce e vorba. Acum depinde numai de ea si depinde de urmatoarea ei miscare, sa-ti dai seama daca vrea sa -ti stea prin preajma sau nu.
Exprimare incoerenta, as-ule.
Chiar ti se pare ciudat dupa ce i-ai zis ca esti timid? :s
E de la timiditate.
O sa te intalnesti de mai multe ori cu ea, o sa te inveti cu ea si o sa scapi de timiditate.
E o greseala neintentionata. Am pus "as" in ghilimele, trebuia sa intelegi ca nu-s robot, mai ratez litere cu vederea. Daca ai pus multe intrebari de pe telefon pe TPU, ar trebui sa stii ca are foarte multe erori cand trimite o intrebare. Si in plus, nu ma lasa sa editez, sau cel putin nu stiu eu. Multumesc de raspuns si de observatie!
Scuze man, eram in o faza proasta.
S-ar putea sa-i fi placut a nebunie timiditatea ta. e o dovada ca iti place mult. daca e desteapta stie deja treaba asta. baietii oricat de zmei se fac mielusei in fata fetei pe care o plac si nu sunt siguri de reciproca.
aa, si nu mai spun ca a fost un act de curaj faptul ca i-ai spus ca esti timid. esti timid cu ea de fapt ce rata asta? ca nu te crezi zmeu paraleu,
de la mine un bravo, de la Dumnezeu, noroc in dragoste!
Andrei67y5 întreabă: