Cel mai probabil nu se va intoarce chiar daca isi va dori din orgoliu.Cel mai probabil nu te place din cauza ca esti prea cuminte sau din cauza ca a aparut monotonia.Ff multe relatii nici macar nu imcep din cauza ca in perioada de cunoastere apare monotonia iar persoana care decide sa puna punct crede ca asa va fi toata relatia
Așa sunt și femeile și bărbații - se folosesc de alții până ori se plictisesc de ei ori au găsit pe alții.
Stiu si asta e frustrant sa zic asa la un moment dadea semne ca ar vrea dar nu mai vrea si na acum ma simt naspa sa zic asa, dupa atata timp sa primesc asta in schimb si crezi ca se va mai intoarce?
A gasit ceva mai bun din punctul ei de vedere si de asta. Aia e, move forward buddy.
Si asta ii probabil, voi merge mai departe nu se opreste viata aici
Nu se mai întoarce și ar trebui să te obișnuiești că așa fac fetele sau femeile de la 14 - 15 ani până la 50 de ani.
Da pai asta e clar nu poti forta pe cineva sa te iubeasca, dar sunt curios ca nu mi-a zis nimic din ce cauza, ii respect decizia si na merg mai departe
Ma gandeam ca poate va vedea ca totusi nu gaseste atentie la altcineva va veni inapoi dar nu o voi mai primi sa zic asa decizia ei era de asteptat
La asta m-am gandit si eu ca am fost prea bun cu ea sa zic asa, dar nu o mai contactez daca va dori sa revina nu cred ca voi accepta caci m-a lasat asa
Ff bine faci.Eu fiind fata poti sa iti spun ca exista si sansa in care nu voia sa te raneasca mai tare deoare eu una sunt genul care ii prefera pe cei mai vagabonti si la inceput cand eram imatura le dadeam genul asta de friendzone si dupa o incheiam insa dupa ce am patit-o si eu cu un baiat mi-am dat seama ca nu e ok si ca mai bine zic de la inceput daca il plac sau nu.Chiar iti inteleg frustrarea si sa stii ca nu toate fetele stim sa apreciem un baiat de genul acesta dar uneori nu e doar vina noastra ci si a lipsei implicarii tatalui in viata noastra dar intr-adeva gresesti daca bagi baietii draguti si care stiu sa se comporte in friendzone, cel mai bine e sa spunem direct daca ne place sau nu
Da da stiu ce spui aici si asa, dar na chestia e ca a vorbit atata si dadeam semne asa ca ar vrea ceva dar s-a stins asa dintr o data, si de aia am zis sa intreb voi fetele cum decurgeti la gestul asta? Adica nu zic de tine sau asa sa nu crezi asta doar intreb asa
De ce s-ar intoarce la tine, daca nu mai are chef sa vorbeasca cu tine?
Ai pierdut 4 luni inutil... si fata s-a plictist, probabil gasind pe altul care a invitat-o in oras si au devenit prieteni adevarati.
In primul rand e chestia ca suntem imature caci o fata matura si dechisa la minte nu ar face asta. Daca nu stim cum este sa fim bagate in frindzone o facem si fara sa ne dam seama ii ranim pe altii.Si cele care au trecut prin lipsa implicarii emotionale a tatalui tindem sa fim mult mai rele dar doar pentru a ne apara sufletul care este ranit. Tindem sa mergem spre acei bad boy si uneori sa ne placa sa fim luate la misto si sa isi bata cineva joc de noi si la randul nostru ne batem joc de cei care chiar tin la noi.E vorba de o trauma pe care daca nu o realizezi te distruge incet incet.Iar ea poate ca la inceput ar fi vrut ceva dar poate o fi aparut monotonia. Aveam si eu o perioada in care daca cineva ma asigura ca ma iubeste si imi demonstra asta pur si simplu mi se lua si daca mai apare si monotonia fiind imatura ziceam ca nu mai vreau nimic caci asa o sa fie toata relatia
Monotonia este o perioada in care daca ambii tin la relatie mereu vor incerca sa caute ceva nou si sa scape de ea iar cei slabi mereu vor renunta
ale0409 întreabă: