| 123iNa a întrebat:

Salut am vrut sa va intreb are cineva jurnal si daca ai ce scris in el.Euam avut dar ma plictisesc repede.

Răspuns Câştigător
| thegatekeeper a răspuns:

Am avut 4 pana acum, insa in prezent nu mai tin un jurnal. Primul l-am inceput la 12 ani si am continuat sa scriu constant pana la 14 ani, iar pe ultimul l-am tinut anul trecut. Pe langa evenimentele pe care le consideram importante despre care notam, obisnuiam sa imi scriu punctul de vedere in legatura cu diverse subiecte, sa povestesc ceea ce citeam sau despre muzica pe care o ascultam, uneori desenam, scriam diverse situatii pe care mi le imaginam etc. Daca doresti sa tii un jurnal, nu e obligatoriu sa scrii zilnic in el sau sa te rezumi la a trata un singur aspect, ci poti scrie doar atunci cand consideri ca ai un subiect.

3 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Hei. Eu am avut jurnal cand aveam 11 ani dar nu prea aveam timp sa scriu chiar tot ce mi se intampla in fiecare zi..scriam in el cam o data pe saptamana dar si cand ma apucam scriam 7-8 pagini big grin

suntserios
| suntserios a răspuns:

Pai cred si eu ca te plictisesti, ce dracu sa scrii in el in fiecare zi?

| MaNuela_RoMina_1999 a răspuns:

Aveam jurnal si scriam absolut toti baietii si cantaretii de care ma indragosteam laughing Intr-un jurnal se scriu o gramada de chestii pe care le faci, dar eu ii scriam pe nu stiu ce amarati de care le spuneam si parintilor, deci oare de ce mai scriam in jurnal si tineam secret? laughing