| RaiN47 a întrebat:

Anul acesta am trecut in clasa a VIII-a si pana acum am avut urmatoarele medii generale :
clasa a V-a = 9, 57
clasa a VI-a = 9, 66
clasa a VII-a = 9, 37 (nu am prea invatat din motive proprii)
si in clasa a 8-a tot media generala 9 o sa o scot fiindca sunt silitor si cand mi se pune aambitia mi se pune...

Sa trec la subiect anul acesta dau capacitate (va conta 75% la admiterea la liceu) si dupa ea (o i-au sigur) ma gandesc sa dau la liceul Tudor Vladimirescu din Tg-Jiu...
si nu sunt sigur pe ce profil... ma gandeam la inceputul clasei a 7-a sa dau pe filologie ca nu se face multa matematica si oricum la mate pana acum primeam 7-8 k, dar imi place informatica (programarea in general) si as prefera si mate-info, dar imi este frica de BAC...

Voi ce imi sugerati?
ATENTIE : Alegeti cu cap, o mica parte din viitorul meu sta in mainile voastre.

Răspuns Câştigător
| Girl72 a răspuns:

Păi, eu sunt în clasa VIIIa de asemenea, mediile din gimnazială de până acum au fost la mine peste 9, 90. Cam aceeaşi problemă o am şi eu, nu ştiu dintre Filologie şi Mate-Info. Totuşi, am decis că o să merg pe Filo, doar pentru că eu chiar nu am deloc înclinaţii pentru matematică, chiar dacă învăţ. Îţi sugerez să nu te bazezi pe varianta pe care ar merge alţii. Tu ştii ce este mai bine pentru tine! Gândeşte-te la toate, din toate punctele de vedere, sigur vei descoperi ce este ok! BAC-ul la Mate-Info... negreşit, cam asta m-a speriat şi pe mine. Dar dacă înveţi, nimic nu e greu! Eu până acum am învăţat la matematică destul de bine, dar nu am acel "talent" la matematică, asta mă descurajează în a merge pe profilele bazate pe Mate.
Gândeşte-te bine! Tu ar trebui să-ţi dai seama peste ce poţi trece, sau peste ce nu happy. Îţi doresc succes!

2 răspunsuri:
| RaiN47 explică (pentru Girl72):

Oooo, mersi pentru raspuns asta m-a motivat foarte mult... :}

| Girl72 a răspuns (pentru RaiN47):

Mă bucur că te-am ajutat!