| shadowraz a întrebat:

Salut anul asta am evaluare nationala si nu ma pricep deloc la matematica imi puteti da un sfat pentru a invata mai usor? abia subiectul 1 il pot face

5 răspunsuri:
| Aasdfghj a răspuns:

Buna! Gasesti pe Youtube profesori care rezolva diverse exercitii. Incearca sa te uiti acolo si sa exersezi cat mai mult.

| LordCristobal a răspuns:

Eu zic sa iti cauti un meditator.
Eu in clasa a cincea, sasea si a saptea nu treceam de 5 sau 6 la mate dar in clasa a opta mi-am gasit un meditator care m-a ajutat foarte mult si chiar intelegeam foarte bine de la el.
Daca ai o situatie financiara buna du-te la pregatire ca o sa te ajute foarte mult.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Vizioneaza pe Youtube clipuri explicative la tipurile de exercitii pe care nu le intelegi. Vizioneaza-le pana intelegi exercitiile respective.

| NuSpargConturi84 a răspuns:

Salut.Trebuie sa stii teoremele si formulele de baza foarte bine si sa incepi sa le practici in exercitii.
Daca chiar nu stii sa faci exercitiile dupa ce ai invatat teoria, cauta-ti un meditator.
Chiar o sa te ajute.

| jerkinator a răspuns:

Easy, practica, matematica fara practica e egal cu 0, trebuie sa inveti cum sa aplici ceea ce inveti, pentru ca daca inveti doar teoria, well, n-ai facut nimic