| EffieStone a întrebat:

Anul trecut la scoala, m-am certat de 2 ori cu profesoara ce ne-a facut inlocuire, odata toamna si odata prin primavara, si ea ma tine minte pina acum. Si am aflat ca imi va preda anul acesta. Spuneti-mi va rog, ce as putea face? fiindca nu vreau sa am note mici la obiectul ei.

Răspuns Câştigător
| c0ton a răspuns:

Mai bine te impaci ii dai cadouri flori esti atenta foarte mult la ora ei asa a facut un coleg de al meu si l-a iertat pana la urma

6 răspunsuri:
suntserios
| suntserios a răspuns:

Este o vorba care spune "asa cum iti asterni asa dormi".

| ioanaAn a răspuns:

De ce te-ai certa cu profesoara? Ai interesul sa ajungi cineva sau sa pierzi vremea?

| GameOverBitch a răspuns:

Invata cat poti tu de mult la materia respectiva. happy Daca nu functioneaza, cere-ti scuze, daca nu functioneaza nici asa, da-i una! big grin

| Roland22 a răspuns:

Vorbeste cu ea si spune-i ca iti pare rau.e o vorba, sa te feresti de razbunarea femeilor, e cea mai nasoala...

| IrinaIonescu a răspuns:

Invata! Ce altceva poti sa faci?!? Cum ar fi de aici in continuare sa mergi la scoala sa inveti nu sa te certi cu profesorii?

| Analecssa a răspuns:

Pe mine m-a exmatriculat dintr-o prostie de genul tongue eu am incercat de toate si scuze, am si invatat dar pana la urma nu a mers nimic...din contra tot era cu gura pe mine si la un moment dat i-am dat una in gura de m-a tinut minte toata viata ...bine asta se intampla cand eu era clasa a 8 a tongue