Păi în clasa a 9-a și a 10-a cei de la științe ale naturii și cei de la mate-info fac aceleași materii. Profilurile se diferențiază puțin din clasa a 11-a, în sensul că la științe nu se mai face informatică(e total diferită informatica de la liceu de informatica pe care o credeam eu în generală, adică e grea, chiar e grea de pe la începutul clasei a 10-a), iar la mate-info se fac 4 ore pe săptămână, la științe eu acum în a 11-a am 3 ore de chimie, 3 de fizică, 3 de biologie iar cei de la MI au 3 de fizică, 1 de chimie și 1 de biologie. Părerea mea sinceră e să mergi la științe, e puțin mai accesibil la matematică, în sensul că lipsesc câteva capitole pe tot parcursul liceului față de mate-info și eu aș prefera orele alea de chimie și de biologie în detrimentul celor de informatică...informatica e aiurea rău și dacă mai nimerești și un profesor nasol îți e greu să treci )
Dacă înveți vei face față la ambele, dar e oleacă mai lejer la științe. Am văzut că ți-a zis cineva că materiile sunt aceleași în afară de informatică tic și logică, dar nu e așa în clasa a 9-a, și eu de la științe, și cei de la mate-info au avut tot o oră de logică, tot două de tic și una de informatică. Diferența a fost că cei de la mate-info au dat teză la informatică. Eu la științe în clasa a 9-a făceam 4 ore de română, 4 de mate, 2 engleză, 2 franceză, 2 chimie, 2 biologie, 3 fizică, 1 logică, 2 tic, 1 info, 1 religie, 1 sport, 1 pe săptămână de desen și muzică, adică o săptămână desen, una muzică.nu știu dacă am omis vreo materie. Dacă nu vrei să mergi la facultatea de matematică nu are rost să mergi la mate-info.
Du-te la mate-info, materiile sunt cam aceleasi, in afara de informatica, TIC si logica, o sa faci fata daca ai inclinatie spre real. Bafta!