| ZambetulNebuniei a întrebat:

, as

Am si eu o problema (din nou), sunt genul de om cu fata de om bun (in ziua de azi se numesete fata de fraier), problema e ca eu chiar sunt (nu cred in violenta sau in folosirea fortei ca o metoda). Poate daca as fi lipsit de forta sau daca nu as avea un corp destul de bun, as zice, dar sunt destul de bine..deci e un avantaj sa te iei de mine.

Astazi de exemplu s-a dat la mine un smecheras, pe care l-as fi putut bate fara ca macar sa ma chinui...

Intrebarea mea, cum as putea sa nu mai fiu asa si sa pot sa le intorc favoarea acelor oameni, daca o mai fac idn nou?

Răspuns Câştigător
| 93Anna93 a răspuns:

Poate ar trebui sa ii ignori. Daca zici ca la liceu e ok, stai mai mult cu prietenii din liceu si mai putin prin cartier.Smecherasii de cartier sunt fraieri, poate ca sunt gelosi pe tine. E mai bine sa nu te pui fizic cu ei, pentru ca tu esti unu, ei sunt in mod cert mai multi. S-ar putea sa te copleseasca numeric daca vrei sa il lovesti pe unul dintre ei.Nu e rau sa inveti bine si nu trebuie sa te lasi doar pentru ca ei fac misto. Daca zici ca inveti bine, te poti duce la facultate, in alt oras (poate) si scapi de ei. Iar peste ani, cand tu vei avea un serviciu bun si un salariu mare, iar ei vor fi in puscarie, iti garantez ca te vei simti mai bine.Si eu eram in generala considerata tocilara si eram inconjurata de smecheasi care se dadeau pe langa mine ca sa le fac temele.Lucrurile s-au schimbat in liceu(in sensul ca aproape toti din clasa invatam si nu mai e nimeni pus la zid pentru ca e destept) si cred ca in facultate se vor schimba si mai mult.Eu am renuntat la a mai petrece mult timp in cartier, iar atunci cand ies, ies doar cu o singura prietena si cam atat. La fostii colegi am renuntat aproape total.

7 răspunsuri:
| 93Anna93 a răspuns:

Fii ironic.Ironia e arma celor inteligenti si o poti folosi in orice context. Daca cineva te provoaca, gasteste o replica inteligenta.Simplu si usor si fara violenta. Te va face simti mai bine si de multe ori cei vizati nici nu isi dau seama.

| ZambetulNebuniei explică (pentru 93Anna93):

Cam asa a inceput, a facut misto de mine si la misto m-am bagat si eu si cum se spune l-am facut din vorbe si el a trecut la viloenta.

Problema e ca sunt luat prea de fraier, indiferent de ce fac sau de ce zic sunt luat de fraier si m-am saturat. Cam asta e motivul, pentru care vreau "sa bag si eu mana in ei", nu vreau sa devin violent, doar sa ii pun pe astia in banca lor.

Nu imi place violenta, dar nici sa fiu luat de fraier...

Mersi de raspuns!

| oanaaa16 a răspuns:

Buna! ..Folosind replici mai ''dure'' le demonstrezi ca mai exista si oameni buni, dar care sa nu fie ''fraieri'', si sa nu ii lasi sa te schimbe, pentru ca faptul ca esti un om bun de deosebeste de multime. Te pup:* Ciao!

| ZambetulNebuniei explică (pentru oanaaa16):

Multumesc, de sfat, nici eu nu vreau sa ma schimb!

Faza cu replicile am folosit-o, dar mai mult ii intarata, pana nu o sa "ii pun odata in banca lor" nu o sa se calmeze.

Nu ma refer, doar la baiatu din seara asta, in general sunt luat de fraier, pentru ca am fata de om bun (mai nou, daca esti baiat bun esti fraier). As vrea sa ii pun in banca lor, pe mistocari si smecherasi de cartier, care din gluma sa la violenta, ma refer doar la astia care se dau la mine.

Problema mea vine din generala, in care eu eram tipul ala mare, cu forta, care invata si care nu ii raneste pe restul si asta inca ma mai urmareste, in liceu nu am probleme chiar ma inteleg bine cu toti, chiar si cu aia mai mare.

Pe fantomele astea fizice ale trecutului vreau sa le asez in banca.

Poate imi poti da inca un sfat.

Mersi, pentru sfat!

| oanaaa16 a răspuns (pentru ZambetulNebuniei):

Pai ii mai poti lua si cu vorba buna, pe unii... daca nu o sa intereaga asa, poate ar trebui sa ii iei putin de bluza, asa pe sushee hee si doar sa le spui sa nu se mai joace ca nu vrei probleme si sa nu o mai caute. Alta metoda nu cred ca ar fi mai ''ok''.

In generala asa se intampla mai mereu, pentru ca sunt mai mici si nu au capul pe umeri, dar in liceu se schimba cu totul atitudinea multimii..Si e foarte bine ca nu vrei sa te schimbi, si ca societatea si anturajele nu ti-au modificat comportamentul si atitudinea.

Kiss:*

| ZambetulNebuniei explică (pentru 93Anna93):

Multumesc, pentru sfat!

| ZambetulNebuniei explică (pentru oanaaa16):

Multumesc, pentru sfat!

| 93Anna93 a răspuns (pentru ZambetulNebuniei):

Poate ar trebui sa ii ignori. Daca zici ca la liceu e ok, stai mai mult cu prietenii din liceu si mai putin prin cartier.Smecherasii de cartier sunt fraieri, poate ca sunt gelosi pe tine. E mai bine sa nu te pui fizic cu ei, pentru ca tu esti unu, ei sunt in mod cert mai multi. S-ar putea sa te copleseasca numeric daca vrei sa il lovesti pe unul dintre ei.Nu e rau sa inveti bine si nu trebuie sa te lasi doar pentru ca ei fac misto. Daca zici ca inveti bine, te poti duce la facultate, in alt oras (poate) si scapi de ei. Iar peste ani, cand tu vei avea un serviciu bun si un salariu mare, iar ei vor fi in puscarie, iti garantez ca te vei simti mai bine.Si eu eram in generala considerata tocilara si eram inconjurata de smecheasi care se dadeau pe langa mine ca sa le fac temele.Lucrurile s-au schimbat in liceu(in sensul ca aproape toti din clasa invatam si nu mai e nimeni pus la zid pentru ca e destept) si cred ca in facultate se vor schimba si mai mult.Eu am renuntat la a mai petrece mult timp in cartier, iar atunci cand ies, ies doar cu o singura prietena si cam atat. La fostii colegi am renuntat aproape total.