| Gheorge1833424 a întrebat:

As avea nevoie de niste sfaturi.Iar imi place de o fata de la scoala. Faza e ca nu ne cunoastem.Acum am si o sansa in plus; pe 6 iulie este Ziua Mondiala a sarutului si a spus ca si ea cauta un partener.Am incercat sa intru in vorba cu ea pe Facebook dar nu-mi raspunde.A spus un prieten ca ma ajuta ca o cunoaste pe ea de cand avea 5 ani dar nici cu el nu vorbeste.Ce pot sa fac?

P.S.tonguerietenul meu mai spune ca nu ne potrivim.Ca ea e scunda,eu inalt; ea are pistrui,eu am cosuri; ea are parul lung,eu parul scurt; ea e fata, eu baiat.

Răspuns Câştigător
| NuSeZiceANONIM a răspuns:

Nu te supara, dar prietenul tau e cam prost!
Nu va potriviti?
app: e gay? daca zice ca u esti baiat si ea fata?
niste persoane diferite care nu se potrivesc au si conceptii diferite, pareri la fel, nu felul in care arata!

sa revenim la problema ta.

1.prezinta-te, incearca cand te prezinti ca ea sa stea jos
2.Intreab-o daca poti sa stai cu ea pe banca, sau ceva de genul.
3. nu sta ca statuia! intreab-o despre ea
4. Uita-te frumos la ea, iar daca ea se uita la tine nu lua privirea, decat daca se uita urat, daca se uita urat iti ceri scuze

Va imprieteniti astepti vreo saptamana, apoi o inviti in oras la un suc, cu tot cu prietenii, apoi singuri
succeswinking

8 răspunsuri:
| farcasgiulia a răspuns:

AndyyAndre are cea mai mare dreptate. Exact asa iti spun si eu sa faci.

| Commandoo a răspuns:

Incearca sa o scoti in oras si s-o impresionezi te duci la ea si o intrebi ce face si chesti apoi o intrebi dac are iubit si o ceri! imi dai funda este singurul raspuns te implor!

| jess179 a răspuns:

Daca nu vorbeste nici cu prietenul ei care il cunoaste de cand era mica, nu trebuie sa te descurajezi.Intra in vorba cu ea, insista, spune-i glume, si o sa vezi ca o sa va imprieteniti. Daca nici atunci nu vrea sa te bage in seama, treci la o alta fata.Sunt alte fete care vor sa vorbesti cu ele.

| Gheorge1833424 explică (pentru jess179):

De fapt nu cu prietenul ei si cu al meu!

| NuSeZiceANONIM a răspuns:

Mersi de funda happy
cum ti-a mers, ai incercat?

| Gheorge1833424 explică (pentru NuSeZiceANONIM):

Inca nu, dar cand voi avea ocazia am sa incerc.

| Sprite a răspuns:

Adevarul este ca fata asta nu pare foarte interesata de tine in acest moment, poate ar trebui sa mai astepti. Oricum, diferentele dintre voi sunt extrem de mari, mai ales ca ea e fata si tu baiat. happy