| ionelaSong3 a întrebat:

as avea nevoie de un sfat in privinta la starea mea; am niste nervi si draci parca imi vine sa omor pe cineva,si cineva a adus vorba de Dumnezeu si pe el l-am injurat si pe Iisus,nu-s posedata,am fost la manastire si la slujbe non stop si ascult si muzica crestina, dar parca sufletul meu nu are liniste si daca se ia cineva de mine imi vine sa dau cu orice la ea in cap! dati-mi ceva sfaturi pana nu fac o greseala mare, si sincer de la orice imi sare tandara si am numa 15 ani!

6 răspunsuri:
| lpavel a răspuns:

Probabil nu ti-a mers atat de bine pe cat te asteptai in ultimul timp de aceea esti asa, incearca sa te impaci cu ideea si fa ceva ce-ti place, iti va trece... happy

| OldSoul a răspuns:

Nu merge asa. Noi nu te putem ajuta.
Totul tine doar de tine, trebuie sa vezi ce nu-ti place la tine, sa cauti problema, sa analizezi situatia si apoi sa incerci sa cauti solutii pentru rezolvarea solutiei.
E clar ca e ceva ce nu-ti place la viata ta, si desigur e si mai clar ca noi nu avem de unde stii despre ce e vorba, e o problema adanc inradacinata in mintea ta si-ti creaza acest fel de probleme.
Sa fie lipsa de atentie problema? Poate te simti ignorata si neapreciata la adevarata valoare?

| danay72 a răspuns:

Poți sa anticipezi cum sa reacționezi. Sper sa îți fie utile aceste sugestii. Următoarele sugestii s-au dovedit eficiente în combaterea furiei generate de stres:
● Respiraţi adânc — aceasta este una dintre cele mai bune şi mai rapide metode de a vă calma.
● În timp ce inspiraţi adânc, repetaţi un cuvânt sau o expresie care vă calmează, precum „Linişteşte-te", „Treci cu vederea" ori „Ia-o mai uşor".
● Lăsaţi-vă absorbiţi de o activitate care vă procură plăcere — citiţi o carte, ascultaţi muzică, lucraţi în grădină sau faceţi orice altceva vă relaxează.
● Faceţi mişcare cu regularitate şi mâncaţi sănătos.

| BlackRose03 a răspuns:

Cand simti ca te pierzi cu firea uita de toate problemele si gandeste-te care vor fi urmarile.Doar tu iti poti controla iesirile si emotiile.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mie imi da o stare buna albumul trup si suflet - click. ^^
Incearca sa constientizezi ca ai numai de pierdut daca te enervezi din orice, fa sport - cateva exercitii timp de 30 de minute fac minuni, mediteaza sau pur si simplu stai intinsa in pat, concentreaza-te pe respiratia ta si spuneti in gand ca esti relaxata, esti bine, esti calma - chestii de genul ^^

| lemonjuice a răspuns:

Nu degeaba a venit acea persoană în viața ta.şi tu ai simțit prezența a ceva neobişnuit. ceea ce te face să fii aşa e păcatul si vina. Acum ai ocazia să te rogi ca o descărcare, să ceri pace şi să te laşi în grija lui Dumnezeu! Nu rata ocazia. happy Am să mă rog şi eu pentru tine.