Salut. În primul rând, încearcă să fi tu însuți. Nu încerca să pari altceva.
1) Dacă o inviti la un suc, încearcă să fi punctual, și să respecți ora la care trebuie să vă întâlniți. E important să fi punctual în toate lucrurile pe care le faci. O poți aștepta la întrare de exemplu, iar când intrați în local, ar fi frumos să îi deschizi ușa și să o lași pe ea să între prima.
2) Nu are nici o legătură dacă ați vorbit prin mesaje sau așa. On-line-ul, mesajele, etc, te ajută să ți legătura cu persoanele. Dar, relațiile, sau viitoarele relații se consolidează când sunteți amândoi împreună și faceți tot felul de lucruri.
3) De salutat? Nu știu ce să zic. Cel puțin în ultima relație, fosta prietenă m-a luat direct în brațe. Ceea ce mi s-a părut wow, mai ales la prima întâlnire. Eu, i-am întins mâna să o salut, deoarece nu prea am avut curajul să o iau din prima în brațe. Dar... în majoritatea situațiilor lucrurile curg de la sine, nu ar trebui să fie vreo problemă. Așa că. Spor.
Curaj.
Buna.
1. Nu are o asa mare importanta. Daca vrei sa ajungi inainte si te asezi la masa pana vine ea, atunci da, cand vezi ca vine ar fi frumos sa te ridici. (nu o face nici cu 10 minute inainte, s-ar putea sa fie ciudat, iar dacă ramai pe scaun s-ar putea sa fie putin dubios)
2. Dintre cele doua optiuni cred ca prima e mai buna. Te orientezi tu pe moment . Daca e genul careia nu ii plac imbratisarile alege a doua varianta, insa in rest cred ca ar fi putin ciudat sa dai mana cu ea la intalnire, daca voi va cunoasteti de mult timp.