| Fifylici a întrebat:

Salut
as avea o intrebare merge sa stergi pe cineva din lista prietenilor tai de pe hi5 ma gandeam ca poate mi-a sters cineva prietenii sau este doar o defectiune a site-ului

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Este doar o defectiune a site-ului...in cateva zile isi va reveni...si mie mi s-a intamplat

14 răspunsuri:
nony
| nony a răspuns:

Rautaciosilor... poate fata nu a stiut ca mai este un user cu nickul asta straight face

Zbenguici
| Zbenguici a răspuns:

Buna zbenguici. Imi dai si mie link-ul de la profilul tau de pe hi5?

| BlueDreams a răspuns:

Cu siguranta e o defectiune.Am patit-o si eu de la 90 la 68 si o prietena de-a mea si cred ca mai multi.:X

| MADALINAAAA a răspuns:

Cred ca este o defectiune. aveam 50 de prieteni, statusem o zi intreaga sa-i sterg pe toti cei care nu-i cunosc, din 900 de prieteni, si sa-mi fac provilul privat. iar acum am 300 de prieteni.de unde...nu stiuthinking sper sa revin la normal.ca n-as suporta sa ma stau inca o zi sa-i sterg...

| viki a răspuns:

Si mie mi-au disparut prietenii.straight face

| remus a răspuns:

Dmonik, se poate antiampla asa ceva, nu fi suparata, o zi buna iti doresc.

| remus a răspuns:

Multe absente nemotivate de la anumite lectii, sint sincer, Dmonik, multumesc pentru. corectare, crezi ca esti perfecta?

| remus a răspuns:

PERFEC... sintem doi cu numele remus, nu ne cunoastem, faceti voi diferenta, Krina da asa este!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Auzi? Nu vrei sa te stergi tu de aici si sa ne lasi? Chiar nu ti-e jena?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

@remus, pe tine ce te-a bulversat de nu mai stii sa scrii? Sau esti in plin proces de invatare a limbii romane?
Au fost enigme, zbenguici si alte atatea kitch-uri ca ne-am cam saturat!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Avem originalele!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

@remus: nu, sunt plina de bun simt! Chiar am dat un raspuns in care mi-am declarat defectul!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

@remus-nimeni nu este perfect in conceptia ta decat un singur user de aici: @krina.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

@remus-dupa raspunsul tau cred ca m-am adresat persoanei potrivite. laughing