| anonymus77 a întrebat:

As avea o mica intrebare. Practic fotbal de performanta de 2 ani dar fumez cam 2-3 tigari pe zi, in unele zile niciuna. In fiecare zi ma duc prin padure cu prietenii si alerg sa ma mentin in forma. Intrebarea mea este : Ma afecteaza foarte rau tigarile cand joc fotbal? Astept raspunsuri + FUNDA! Sa nu ma luati cu teorema chibritului,, Lasa-te de fumat ".

Răspuns Câştigător
| vocea a răspuns:

Ca sa iti raspund la intrebare tigariele te afecteaza in viata de zi cu zi nu doar la footbal, dar daca nu ai nici o problema de sanatate aceasta sigur isi vor face efectul negativ mult mai tarziu, stai linistit daca ai un organism sanatos si esti perseverent poti depasi lejer pe cineva care nu fumeaza, atrenamentul, vointa, si placerea de a juca va fi mereu peste un viciu, plus ca viciul acela iti provoaca placere deci tigarile te afecteaza doar daca ai un organism deja bolnav, dar daca tu simti ca esti in forma maxima si fumezi stai linistit

5 răspunsuri:
| Lalaloveu a răspuns:

Momentan, tigarile nu ti-au afectat asa tare plamanii si nici nu fumezi atat de mult. Insa cu timpul vei obosi la mai mult efort si este posibil sa iti afecteze mai incolo. Eu iti propun sa imcerci sa te lasi de fumat cu tigarile electronice. Am auzit ca merge. Dar daca tu nu vrei sa te lasi de fumat, poti fuma in continuare. Insa cand vei incepe sa respiri mai greu dupa efort atunci ar fi cazul sa te lasi de fumat.

| XxcasianxX a răspuns:

Cu timpul plamanii nu or sa mai fie in aceeasi forma si vei obosi l-a efort mai ridicat, dar eu iti recomand sa nu te lasi de sport.

| StefanOctavian a răspuns:

Prietene,lasa-te de fumat laughing
Ea am facut fotbal pana acum 2 ani jumate si nu fumam deloc, nu consumam nici alcool decat la sarbatori, putin happy si aveam conditie fizica foarte buna, datorita antrenamentelor dure... m-am lasat de fotbal din mai multe motive insa nu asta conteaza. Idea e ca dupa ce m-am lasat de fotbal am inceput sa fumez tot mai mult si inca fumez iar acum sunt varza, nu am condie fizica deloc, nu mai sunt dispus nici la jumate din efortul la care eram dispus inainte sa incep sa fumez. Sfatul meu e sa te lasi de tigari daca vrei sa faci fotbal de performantawinking

| anonymus77 explică (pentru StefanOctavian):

Depinde si de organism, eu am o conditie fizica buna si alerg foarte mult la antrenamente

| StefanOctavian a răspuns (pentru anonymus77):

Nu faci performanta daca fumezi.Nu exista excepti.